Primera División

Raul

Well-known member
Aduriz heeft een bod gekregen van Lekhwiya uit Qatar dat hij niet kan weigeren. Athletic kan niet eens de helft bieden van wat de Qatari's bieden en dus is de kans erg groot dat hij na het seizoen gevlogen is...

http://www.aupaathletic.com/noticias/noticias-ver.asp?id=12690

Hoe lang gaat hij dit volhouden dan? Ik denk dat hij dat erg goed weet. Ik denk trouwens dat Del Bosque nog een geweldige pinchitter nodig heeft in de selectie en Aduriz zou dat best goed kunnen. Dat zou een fantastische afsluiter zijn voor zijn carri?re in Spanje. Ik heb trouwens niet veel spelers gezien in mijn leven die zo kunnen koppen.
 

Ska P 187

Well-known member
He onnozele, het is al erg genoeg dat we er met zijn allen in trappen, maar nu niet vol blijven houden he!
 

Raul

Well-known member
Skap amigo. Que le pasa? Als je nu eens een keer die knop gebruikt zodat we weten op wie je reageert. Je weet, ik maak gehakt van je amigo. Cuidate jajaja
 

Ska P 187

Well-known member
CR7 had ondertussen al een penalty gemist, nog al en er helaas ook eentje gemaakt.
1-1 dus nu zo aan het begin van de 2e helft.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Barcelona speelt zeer zwak tegen de schoppers van Betis, maar leidt toch met 2-0. Bij de penalty werd Messi bijna onthoofd door Adan. Al flink wat kaarten ook. Overigens had Betis wel op 0-1 moeten komen. Pepe Mel ook weggestuurd al.

Suarez mist nu voor leeg doel de 3-0.
 

SanMark.

Well-known member
Het is voor Cristiano Ronaldo het vijfde opeenvolgende kalenderjaar waarin hij minstens vijftig keer scoort voor club en land. Vanaf het jaar 2011 was hij achtereenvolgens goed voor 59, 63, 69, 61 en dus 57 doelpunten, een indrukwekkende scorereeks.

Razend knap. Als het zo makkelijk scoren was geweest tegen de kleinere clubs hadden veel meer spelers elk jaar 50 doelpunten + moeten kunnen scoren.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Eibar doet iig goede zaken door de punten te pakken thuis tegen Sporting Gijon.
 

Marc070987

Member
Eibar doet iig goede zaken door de punten te pakken thuis tegen Sporting Gijon.

Dankzij onder andere dit resultaat is Las Palmas vanavond over Rayo, Granada en Sporting heen gegaan en staan we voor het eerst dit seizoen boven de degradatiestreep. In een degradatiewedstrijd tegen Granada haalde Las Palmas uit door met 4-1 te winnen. Man van de wedstrijd is niemand minder dan Jonathan Viera met een goal en een assist.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Helemaal prima toch. Zolang SD Eibar er op het einde van de rit maar in blijft. Is toch leuker om aandeelhouder te zijn van een Primera Division club dan een Segunda Division club.
 
G

Gast

Guest
Wat denk je van morgen Marc?

Athletic won al acht jaar niet meer de eerste wedstrijd van een nieuw jaar. Daarentegen won Las Palmas slechts vier van twee?ndertig wedstrijden in Bilbao... Zowel Las Palmas en Athletic kende een goede generale, maar Athletic mag thuis eigenlijk niet verliezen.
 
Bovenaan