[Geruchten] Binnenlandse geruchten

Max

Administrator
Forumleiding
Valt toch tegen hoe zijn carri?re verloopt. Gevegt zag geloof ik een potenti?le international in hem. Wat natuurlijk te begrijpen valt als je gewend bent om naar Bruma te kijken.
 

Balderas

New member
Tijdens zijn periode bij Zwolle ging het gewoon goed. Had ook echt verwacht dat hij bij Twente wel zou slagen, maar het lijkt alleen maar minder met hem te gaan.
 
G

Gast

Guest
Ik heb een verdediger nog nooit zo erg zien klungelen in het ADO stadion als Lachman vorig seizoen. Eeuwig zonde inderdaad. Na zijn Zwolle periode dacht ik ook dat hij een stap hogerop aan zou kunnen.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Voor Vitesse zou het wel een geweldige aanwinst zijn, die Yeini bakt er niet veel van voorlopig.

Stel je toch Baker op? De Guzman gaat er echt niet voor zorgen dat jullie opeens heel veel hoger op de ranglijst gaan eindigen.
 

Methone

New member
Hoger zullen we ook niet eindigen, maar zou leuk zijn als we deze plek kunnen vasthouden, eigenlijk zijn Baker, Vako en Nakamba erg wisselvallig.
Zo'n De Guzman is wel net een klasse hoger als wat er nu allemaal rondloopt op het middenveld, heeft ook wat meer ervaring. Bovendien durft hij wel wat meer naar voren te voetballen als Baker bijvoorbeeld, bij hem is t vaak tikkie terug, tikkie breed.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Baker heeft een paar keer diep gespeeld en stond er spontaan naast. Dat mag niet in Nederland, weet je wel
 
G

Gast

Guest
Ajax krijgt een jonge Oekra?ner op proef. De 15-jarige Taloverov speelt nu nog bij Shakthar Donetsk.
Hij kan uit de voeten als linker verdediger en defensieve middenvelder.
 

Batigoal

Well-known member
Volgens Waalse media strijden Heerenveen en FC Groningen om Gheorghi Zukov, international van Kazakhstan. Zukov speelde voor Germinal Beerschot en Standard, maar wist daar niet door te breken. Het afgelopen jaar speelde de middenvelder bij FC Astana, waarvoor hij basisspeler was in de Champions League.
 

Hankie

Well-known member
Elia wordt gevolgde door Galatasary en die hebben een bod gedaan van 3 miljoen euro.
 
Bovenaan