KNVB-beker 2015/16

Maasveld

Well-known member
Is er nou niemand in de omgeving van Rutjes die tegen hem zegt hoe angstaanjagend lelijk hij is?

Ik denk het niet. Het helpt ook niet als je zoontje (Lavezzi genaamd) NOG lelijker is:

rutjes.jpg
 

Forza AZ

Well-known member
Dat denk ik dus niet. AZ wint dit soort wedstrijden vaak toch wel heel zakelijk.
Laten we het hopen. De vorige ronde tegen Telstar was het maar 0-1, waarbij Telstar de beste kansen had. En Kozakken Boys is zeker niet minder dan Telstar.

Ik verwacht in ieder geval geen eenvoudige winst voor AZ vooraf.
 

leo1949

Well-known member
Laten we het hopen. De vorige ronde tegen Telstar was het maar 0-1, waarbij Telstar de beste kansen had. En Kozakken Boys is zeker niet minder dan Telstar.

Ik verwacht in ieder geval geen eenvoudige winst voor AZ vooraf.

AZ moet het zonder Jop van der Linden, Ron Vlaar, Celso Ortiz, Mounir El Hamdaoui, Ridgeciano Haps, Markus Henriksen en Rajko Bre?ančić doen.
Deze zeven spelers zijn niet fit genoeg om in Werkendam aan te treden tegen Kozakken Boys in de strijd om de KNVB-beker.

Dabney dos Santos keert daarentegen wel weer terug na een blessure.
Derrick Luckassen heeft zijn twee duels schorsing uitgezeten en kan ook weer meespelen.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Van harte Joost!

Man wat hebben we het hier laten liggen. Twee domme fouten en je staat met 10 tegen 11 en 2-0 achter. Had het idee dat Vd Berg die man echt niet aanraakte, maar als Blommetje rr een overtreding in ziet, is het terecht rood. Moet die nonchalante Vd Berg ook die bal maar eerder wegperen. Roda zat toen in een zetel. Nadat supersloompie Henk Veerman eruit was, ging het ineens lopen. Heerenveen speelde Roda gewoon van de mat met 10 tegen 11. De 2-1 viel en de 2-2 hing echt in de lucht. Wat een kansen nog. De 3-1 is er eentje uit de categorie, shit happens.
Ben er wel flink ziek van. Door zo'n slappe 1e helft lig je nu uit de beker. Gezien de bezetting, lagen daar ook echt kansen om richting Kuip te gaan.

Nu oplappen en zondag knallen tegen ADO, de enige club uit de huidige eredivisie waar ik nog niet geweest ben. Roda kan ik afstrepen.

Prima uitvak, prima parkeren, matig tot slechte organisatie en catering en na afloop ook weer lang wachten. Toch konden we om even voor 11 snelweg opdraaien omdat we buiten de Heerenveenvakken geparkeerd hadden. Konden zo wegrijden itt de bussen en auto's van andere Feanfans. Even flink de pedalen ingetrapt en 1.15 weer thuis. Morgen weer vroeg werken, dus dat kwam mooi uit.

Sfeer zat er overigens prima in in het uitvak, ondanks de afstand en het tijdstip toch ruim 200 man.

Staan die boxen bij jullie altijd zo hard Joost? Wat een herrie zeg.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Ohja, dat je hier verliest ligt natuurlijk niet aan Blom, maar 100% aan jezelf. Als er zo'n verschil zit tussen 1e en 2e helft moet je jezelf eens flink achter de oren krabben vwb instelling. Vd Berg maar even banken met z'n lichtzinnige gedoe en Henkie Veerman echt opzouten naar de Jupiler League.
 

Joost

Well-known member
Dankjewel PES5!

Ik vond die 1-0 niet echt een domme fout van vd Berg. Swinkels schiet gewoon die bal keihard naar voren en Juric is sneller ?n de bal valt perfect voor 'm. Op dat moment was de voorsprong wel verdient want Roda begon erg goed aan de wedstrijd. De penalty en rode kaart vind ik op basis van de beelden twijfelachtig. Echt goed is er niet te zien wat er gebeurt. Het is in ieder geval wel om te huilen zo slecht verdedigt en als-ie fluit dan is penalty en rood het enige logische vervolg.

De rest van die eerste helft was er nog weinig aan de hand. Roda bleef goed voetballen en Heerenveen kwam niet echt in de buurt van van Leer. Maar na rust zakt Roda logischerwijs wat terug maar vergeten ze domweg te voetballen. Je zag na de 2-1 dat ze het wel weer oppakten en toen ontstonden er ook wel mogelijkheden voor ons ware het niet dat die grensrechter werkelijk iedere bal naar voren afvlagde. Of dat iedere keer klopte waag ik te betwijfelen.

Wel erg lekker om weer eens te winnen, dat was na De Treffers uit pas weer de eerste zege.

Aantal supporters in het uitvak verbaasde me een beetje, dat leken er wel meer dan 200. Buiten de topwedstrijden zit daar altijd maar een heel klein plukje mensen. Ik zag wel tijdens de voorwedstrijd dat Heerenveen stewards bezig waren met het controleren van het vak en dat ze toen vonden dat er een deel afgezet moest worden. Qua catering weet ik niet precies wat je bedoelt. Zuurkool met worst heb ik op de overige tribunes nog nooit gezien, bij ons is er gewoon een frituurpan voor friet, frikandel en kroket.
Dat jullie moesten wachten heeft er mee te maken dat ze voor de uitsupporters een stukje weg afzetten. Eigenlijk is dat bij vrijwel iedere wedstrijd overbodig en is dit typisch zo'n wedstrijd waar de kassa van het uitvak gewoon open zou moeten kunnen zijn.
 

Joost

Well-known member
Ik word ingehaald door van de Berg zelf;

“Op het moment dat hij ‘m wil binnenschieten hinder ik hem om te scoren. Penalty, rood, 2-0 achter en kans verkeken”, vatte Van den Berg samen bij FOX Sports. “Ik vind dat we allebei voor de bal gaan. Ik wil die bal raken en hij wil schieten... hij schiet eigenlijk tegen mijn voet aan"
 

Unregistere

Well-known member
Dat denk ik dus niet. AZ wint dit soort wedstrijden vaak toch wel heel zakelijk.

Danny Buijs rekent er ook niet op. Spelers durven wel stiekem te dromen. Klein dilemma voor Alje Schut, die doorgaans geen twee duels in ??n week speelt. Als hij vanavond meedoet, mist hij wellicht de topper tegen HHC Hardenberg komend weekend. Maar ik denk wel dat hij speelt.

Ben wel benieuwd hoe de dribbelaars van de Werkendammers het doen tegen de profs. Mimoun Eloisghiri en Everton Pires Tavares dus. En wellicht ook 'Xavi'.
 
G

Gast

Guest
Dat was een makkelijke wedstrijd voor Utrecht. Wel een heel beroerd veld om op te spelen.
 

leo1949

Well-known member
Rust bij Kozakkenboys - AZ bij een stand van 0 -1 door een pingel voor AZ.
Keeper met rood van het veld.
 
Bovenaan