FC Twente Nieuws topic

Max

Administrator
Forumleiding
Waarom zouden we dat verhaal moeten geloven? Aldo wist niet hoe snel hij moest wegkomen toen dat "valse contract" uitlekte.

Het is heel simpel. Degene die het willen geloven, die geloven het. Degene die dat niet willen, die geloven het niet. Ze hebben wekenlang de tijd om de boel door de shredder te gooien. Zolang ze maar de voorgelegde contracten aan de KNVB nog maar hebben en ze de eventuele sporen in hun administratie maar goed opruimen. De KNVB kan beter laten onderzoeken in hoeverre de uitgelekte contracten echt zijn. Professionals zouden dat wel moeten kunnen nagaan.
 
G

Gast

Guest
Nu weer de directeur overspannen naar huis, wanneer is de gifbeker leeg?
 

Max

Administrator
Forumleiding
FC Twente Nieuws topic

Ja, dat is niet deze week. Ik geloof dat vandaag de deadline is dat FC Twente de verboden contracten vernietigd moet hebben en de sporen uit de administratie moeten zijn gewist. De uitspraak van de KNVB zal later volgen. Ik ben benieuwd of de gemeente Enschede werkelijk gek genoeg is om al over de brug te komen voordat de KNVB over het gevalletje valsheid in geschrifte heeft geoordeeld.
 

De Groene Scout

Well-known member
Vanavond dus het gesprekje (hamerstukje) met de KNVB over de Doyen contracten.
v.d. Belt is er niet bij (overspannen thuis op de bank), maar dat is ook niet nodig.
Kwartiertje zijn ze er wel uit en gaan we vrolijk over tot de orde van de dag; potje voetballen tegen De Superboertjes. Die zijn pas echt slecht.
 
Bovenaan