Ajax Nieuwstopic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Kevah

New member
Mede door de supporters kon Cruijff de eerste stappen zetten. Een kleine bedankt voor de steun van het publiek had misschien wel op zijn plaats geweest.
 

zwammy

Well-known member
Vak 410 heeft Cruijff ook groot gemaakt, daar heb ik hem ook niet over gehoord. Dus ik neem mijn woorden terug, ze hebben zeker een punt.
 

Keyser S?ze

New member
Cruyff had natuurlijk nooit al die cups kunnen winnen zonder de supporters. Raar dat hij ze daar nooit voor bedankt heeft.
 

Keyser S?ze

New member
Hel Legioen zou de supporters van Ajax ook moeten bedanken want dank zij hen is Cruijff een grote geworden en daardoor heeft hij in zijn nadagen Feyenoord nog ??n van zijn spaarzame landstitels bezorgd. Zouden ze dat al gedaan hebben?
 

zwammy

Well-known member
Eigenlijk zouden ze de Kuip gewoon de Cruijff moeten noemen. Is wel het minste wat ze kunnen doen.
 

Pascallovic

Well-known member
Heeft vak410 hem al bedankt voor zijn jaren als adviseur?

Voor de rest geen verrassing natuurlijk. Erg amateuristisch allemaal.
 

Shayman

New member
Een heel artikel en men quote 1 zin om daar lekker mee te zieken. Hoe typisch voor dit forum...
Het zijn natuurlijk ook gewoon een stel pannenkoeken die juist de grootste ego's hebben van alle betrokken partijen en partijen die betrokken denken te zijn.

Dit is natuurlijk ook gewoon te slecht voor woorden:
Er zijn heel veel zaken niet goed gegaan de laatste jaren bij onze club. Hierbij spelen ego ?s en eigen belangen een grote rol. Dat is verschrikkelijk want dit gaat ten koste van onze club.

Alsof het daarvoor zoveel beter was, of het nu wel of niet door de "revolutie" kwam in de laatste 5 jaar werd je tenminste wel 4x kampioen terwijl het in de 10 jaar daarvoor een keer of 2-3 (?) gebeurde. Toen had je soms wel leuker voetbal maar dat kwam vooral door bepaalde spelers die je nu waarschijnlijk niet meer kan betalen en nergens anders door.

Sowieso dat plan Cruijff, uiteraard zijn er wel wat goede punten geweest maar onderaan de streep is het natuurlijk wel voornamelijk nostalgisch geneuzel met een te grote drang naar het verleden toen alles beter was. In de gewone wereld heb je te maken met evolutie maar in het voetbal gaat dat nog een stuk sneller, dat zag je al in de jaren 90 waarin het spel ondanks 4-3-3 heel anders was als dat trage gedribbel in de jaren 70 en inmiddels zal een 4-3-3 met 2 aanvallende middenvelders en vleugels die aan de zijkant blijven nergens meer tot successen leiden.
 

Pascallovic

Well-known member
Pff, komende zaterdag weer zogenaamde protestacties door de eerste helft weg te blijven van vak410 en de F-Side. Wederom duperen ze de spelers die er niks aan kunnen doen dat er een chaos is.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan