De klassieker: Feyenoord - Ajax

Cees

New member
Tete was inderdaad goed, Elia heeft weinig klaar kunnen maken. Verder was Bazoer ook zeker de beste man op het middenveld. El Ahmadi bracht vooral na rust nog wat voetbal op het middenveld van Feyenoord, waar Gustafson werd overlopen en Vilhena gewoon slecht speelde.

Gelukkig valt die goal binnen, al had ik aan het eind van de wedstrijd wel steeds meer vertouwen dat we het in de verlenging ook niet meer gingen verliezen.

En zo laat in de wedstrijd. Heerlijk!

Abubakari

Well-known member
Ik schijn naar een fantastische eerste helft van Ajax gekeken te hebben...

Met wat meer slimheid en een beetje geluk staat het bij rust 0-3, de mogelijkheden lagen er maar het werd zo onnozel uitgespeeld. Goed druk gezet en Feyenoord totaal niet in de wedstrijd laten komen, in die zin was het best goed. Maar over het geheel genomen te weinig voordeel gehaald uit het overwicht voor rust en het geen 90 (of beter gezegd 95) minuten vol kunnen houden. En weer een unlucky Ajax vlak voor tijd.

Pascallovic

Ik ga ook niet beweren dat Ajax voor rust slecht was, maar fantastisch was het toch ook zeker niet. Dan moet juist die eindpass beter zijn. Na rust ging het nergens meer over.

fr-keff

Active member
Haha ik had eerst niet eens in de gaten dat die bal erin ging. Zat nog op Kuyt te letten en die leek al rustig op te staan voor de corner... Rare wedstrijd. Niet goed verre van dat maar strijd, passie en hier en daar een opstootje. Kortom een klassieker zoals het hoort! Had natuurlijk liever gezien dat het doelpunt wel van Kuyt was maar hier kan ik ook mee leven, Hup volgende ronde PSV thuis dan maar? :)