Vitesse Nieuws topic

delmaestro

Well-known member
Hij heeft echt slechte periode's gehad waar hij gewoon een paar blunders per wedstrijd maakte. Hij was zelfs zo slecht dat men dacht dat hij aan matchfixing deed. Dit seizoen is hij wel goed begonnen, kijken hoelang hij dit niveau kan blijven vasthouden.

Ik denk, dat ik dit onzin vind...

Hij heeft wel een mindere periode gehad. Maar da's alweer 2,5 jaar geleden. Maar zo dramatisch als Methone hier schetst was het niet.
 

delmaestro

Well-known member
Ben totaal niet overtuigd. In een wedstrijd van 90 minuten maakt een speler enkele fouten. Als dit fouten zijn met grote kansen of goals tot gevolg, waar bij verdedigers al snel een groter risico op is, worden ze hier uitvergroot. Dat betekent, dat als je een uitgebreid wedstrijdverslag schrijft, dergelijke fouten van verdedigers er altijd in staan.

Mocht het googelen op deze suggestieve titel al iets waard zijn, dan concludeer ik uit je link vooral veel herhaling (telkens dezelfde wedstrijd tegen Groningen, Twente, Cambuur, Roda of Ajax) van een en dezelfde fout. Bovendien: slechts 3 pagina's aan search results? Dat is peanuts...


Ter vergelijking: Google "fout van Veltman" en je hebt 14 pagina's aan results. Maar ja, daar noem ik er ook een... :D


Maar heel specifiek had ik het over dat stukje over matchfixing. Neem aan dat dit een grapje was, want dat vond ik dus gewoon overdreven...
 
Laatst bewerkt:

Methone

New member
Dat van dat Matchfixing, was iets wat wij als supporters op een gegeven moment in het stadion gingen denken, de fouten waren soms zo belachelijk slecht, dat we ons niet konden voorstellen dat je zo'n fout als voetballer echt kon maken. Het was soms wel een paar keer per wedstrijd dat hij de mist in ging. Ik geeft ook eerlijk aan dat ik hem dit seizoen prima vind verdedigen, maar hij heeft echt dramatische periode's gehad in vorige seizoenen. Alleen in het seizoen 11/12 heeft hij echt een vrij goed seizoen gekend zonder slechte periode.
 

delmaestro

Well-known member
Ik zat tot anderhalf seizoen terug elke wedstrijd in het stadion. En je hebt gelijk dat hij niet bepaald constant was, of een hele stabiele factor. Maar ik heb hem altijd de betere centrale verdediger gevonden, ongeacht of nu hij naast Kalas, Mori, Van der Struijk, Leerdam, Van der Heijden, Van der Werff of Kruiswijk speelde. Daar deed een kwakkelende periode niks aan af.
Kijk er wel van op dat supporters dit schijnbaar zo slecht vonden, dat ze dit daadwerkelijk dachten. Ik bedoel, kijk eens naar algemene opinie over Achtenteh. Die is volgens mij nog veel slechter dan die van Kashia toen hij niet zo goed speelde, terwijl die toch wel iets verder door de ondergrens gaat nu en dan. Maar zelfs bij hem vind ik het niet zo slecht dat ik aan doorgestoken kaart denk. Of is hij ook 'verdacht'?
 

Methone

New member
Kalas als centrale verdediger was echt geweldig, die was echt een stuk beter dan Kashia, echter toen ze hem als rechtsback opstelde was hij stukken minder. Ook Rajkovic was een sterke verdediger, daarna hebben we een paar seizoenen met vd Heijden en Kashia gespeeld, zijn niet echt met elkaar te vergelijken, vd Heijden was wel stukken beter in de opbouw en Kashia wat beter met tackels, overal qua niveau gelijkwaardig. vd Struijk, Achenteh dat waren gewoon spelers die echt ver van het Vitesse niveau afzaten, maar door gebrek aan beter gewoon steeds opgesteld moesten worden.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Hoho, dat was een theorie met een knipoog... ;)

Maar wel opvallend inderdaad.

Let maar op. Met Kramerinho ga je ook gelijk krijgen. Die gaat of twee of vier wedstrijden schorsing krijgen indien de uitspraak voor volgend weekend wordt gedaan en indien erna, dan ??n of drie wedstrijden.
 

Abubakari

Well-known member
Let maar op. Met Kramerinho ga je ook gelijk krijgen. Die gaat of twee of vier wedstrijden schorsing krijgen indien de uitspraak voor volgend weekend wordt gedaan en indien erna, dan ??n of drie wedstrijden.

tips-voor-projectleiders-zakdoekjeleggen.jpg
 

Methone

New member
Onzekere toekomst in Arnhem: "Kan zo zijn dat ik uit de voetballerij stap"

Mo Allach twijfelt over zijn toekomst bij Vitesse. De technisch directeur van de Arnhemse Eredivisie-club heeft nog een contract tot begin 2017. Of hij bij zal tekenen in het GelreDome, is nog maar de vraag.

"Mijn contract loopt op 1 februari 2017 af. We zullen dit jaar de balans opmaken. Ik ga er eens rustig over nadenken. Dit is mijn derde voetbalseizoen bij Vitesse. Ik ben aan een enorme klus begonnen en heb het goed naar mijn zin", vertelt Allach aan Voetbal International. "Mijn eerste optie is om te verlengen. Maar het kan ook zo zijn dat ik uit de voetballerij stap of een sabbatical neem."

De td erkent dat de voetballerij niet echt 'zijn wereldje' is. "Dat spookt soms wel door mijn hoofd. Binnenkort zit ik elf jaar in het vak als technisch directeur. Ik heb veel gezien, geleerd, ervaren. Je moet altijd goed bij jezelf te rade gaan hoe je je verder kunt ontwikkelen als mens. Ik merk ook dat er behoorlijk wat roofbouw op mij wordt gepleegd. Ik heb een gezin met twee geweldige kinderen. Die zijn inmiddels al zo oud dat ze redelijk kunnen verwoorden dat papa wel erg vaak van huis is."

http://www.voetbalprimeur.nl/nieuws...zo-zijn-dat-ik-uit-de-voetballerij-stap-.html
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Grappig, zulke verhaaltjes. Als men hun salaris gestort krijgt, zijn er vaak een stuk minder bedenkingen te horen.
 

Pascallovic

Well-known member
Gek dat ik een Martin van Geel nooit hoor over roofbouw op zijn persoon. Die zit toch al een stuk langer in het vak en dat bij lastigere clubs als Vitesse, VVV en RKC Waalwijk.
 

Shayman

New member
Allach vind ik een beetje een linkse klojo maar als persoon heb ik wel het gevoel dat hij goed de spiegel weet te vinden en inziet dat er ook andere zaken zijn als alleen werk. Ik ren m'n persoonlijke-leven graag soms even voorbij voor mijn werk-leven maar als je dat continue doet dan lijkt me dat inderdaad niet erg gezond.
 
Bovenaan