WK kwalificatie 2022 - Azi?

JMD

Well-known member
Was wel een duel voor Michael van Praag geweest, had ie kunnen zeggen dat het een 'schitterende atmosfeer' was. En dat het zo mooi was dat er geen vuurwerk werd afgestoken.
 

Mario

Well-known member
Het was een geweldige wedstrijd van een groots Noord Korea. Meer dan 30 doelpogingen, waarvan 10 schoten op de paal/lat. Het nederige Zuid Korea ontsnapt daarmee aan een grootse nederlaag.
 

Abubakari

Well-known member
De Klassieker
De Derby van Ameland
De clash der continenten
Vele verschillende Supercl?sico’s tot de enige echte Cl?sico
En nog veel meer!

Wel de derby van Ameland maar geen Dokkum-buh kwiek?
 

JMD

Well-known member
de V.A. Emiraten verliezen van Thailand, dat zal Van Marwijk niet leuk vinden... :p


Er zijn 8 groepen in de 2e ronde, de nummer 1 en 4 beste nummers 2 gaan door. Dat kan wel eens problemen geven voor Saudi Arabi?, die momenteel de zwakste nummer 2 is.
 

Mario

Well-known member
Erwin Koeman verliest ook met Oman. Opvallend genoeg van Qatar, maar die doen mee aan de kwalificatie omdat er ook plekken te verdienen zijn voor het Aziatische kampioenschap in 2023.
 

Batigoal

Well-known member
Iran verliest dan weer verrassend thuis van Bahrein.

Australi? haalt met 7-1 uit tegen Taiwan.
 

JMD

Well-known member
Van Marwijk verliest met de VAE bij Vietnam en het wordt nu wel tricky qua plaatsing voor de volgende ronde. 4 punten achter inmiddels op plek 1. Ook de 4 beste nummers 2 plaatsen zich, maar gezien de hoeveelheid verspeelde punten kan dat wel eens lastig worden. Ook in de groep van Zuid Korea is het krap, de Koreanen staan nog wel op kop, maar door hun 0-0 bij Libanon zien ze Turkmenistan naderen, en ze hadden de mazzel dat buur Noord Korea verloor bij Turkmenistan, anders had Noord Korea op kop gestaan. Ook hier hetzelfde, de kans is groot dat een van de 4 beste nummers 2 niet uit deze groep komt.
Saudi Arabi? boekte een broodnodige zege bij Oezbekistan en is weer in de race.
 
Bovenaan