Tweede divisie 2020/21

Unregistere

Well-known member
Versterking nummer 3 is binnen:Levi Bouwense, een 20-jarige centrale verdediger. Hij komt over van Almere City FC. Daarmee lijken we voor het centrum van de defensie nu weer een prima bezetting te hebben, met hem, Henrico Drost, Peter Verhoeve en Daan van der Harst. Eventueel is Levi ook op het middenveld inzetbaar. In die zin is hij, ook qua speelstijl, dus min of meer de vervanger van de naar Kloetinge vertrekkende Jarreau Manuhuwa.

In de media
Leuk stukje met Levi in PZC: https://www.pzc.nl/amateurvoetbal/bouwense-is-de-volgende-zeeuw-die-voor-aswh-kiest~a789829a/

En een leuk stukje met Peter Verhoeve in AD / de Dordtenaar: https://www.ad.nl/regiosport-dordre...au-band-met-club-is-altijd-gebleven~a2eaa10d/
 
Laatst bewerkt:

Bonehead

Well-known member
Aan de andere kant lopen ze maar €50000 aan kantine inkomsten mis dit seizoen. Wij als derde klasser gaan daar al flink overheen.
 

Unregistere

Well-known member

Opvallend zinnetje hierin; 'de selectie van 26 man telt 2 full profs'.
Kan ook ongelukkig geformuleerd zijn natuurlijk. Full profs lijkt mij heel bijzonder, maar het kan. Zou niet weten wie trouwens.

Rijnsburgse Boys kreeg in elk geval ook nog genoeg uit de NOW-pot: https://www.voetbal247.nl/hoeveel-s...-bij-derde-now-regeling-dit-zijn-de-bedragen/
 

erka

Well-known member
Bij clubs als Rijnsburgse Boys stort toch gewoon de lokale multinational even bij? Zie het probleem niet. Bij amateurclubs daarentegen wordt het wel lastig.
 

Unregistere

Well-known member
Bij ons in elk geval lekker aan het doorbouwen qua selectie. Wederom een blijver:Momenteel 12 blijvers, 3 nieuwkomers, 2 jongens uit de Onder 23 die doorstromen en 4 vertrekkers. Uit de huidige selectie nog 4 spelers waarvan nog niet duidelijk is wat ze doen. Ziet er dus goed uit, want het is nog altijd slechts februari.
 

JMD

Well-known member
Koninklijke HFC speelt komend seizoen haar thuiswedstrijden van het eerste elftal op het complex van RCH aan de Sportparklaan in Heemstede.
Het complex van de Koninklijke wordt komend seizoen verbouwd.
 

JMD

Well-known member
Maar waarom niet op dat sportpark waar het oude Haarlem zat? De oud-profcub?
Daar staat inmiddels een sporthal voor de school erachter... Dr tribune staat er nog wel overigens, maar het veld niet meer.

En verder ligt de Koninklijke HFC al bijna in Heemstede (sterker nog, als je het terrein afloopt en zuidwaarts loopt is dat al Heemstede), en is het complex van RCH dichterbij dan de Jan Gijzenkade.
 

Unregistere

Well-known member
Dat herinner ik me nog wel, ja. Volgens mij stond er zelfs een plaatsnaambordje met Heemstede vlak voor of vlak na dat smalle weggetje waar buschauffeur Edward die bus doorheen moest zien te wurmen.
 
Bovenaan