sc Heerenveen Nieuws topic

Bernardo

Well-known member
Wat is nu eigenlijk de laatste klapper geweest die jullie gemaakt hebben op de transfermarkt?
Vorige zomer, Robertha voor 800.000 met doorverkoop percentage. Hoop geld voor Cambuur. Probleem was altijd bij ons, dat we altijd contracten hadden met clausules. Nu hebben we met Jacobs en Hoedemakers wel echt 2 spelers die ons geld moeten gaan opleveren, ook daarom is het gewoon balen dat promotie niet doorgegaan is. Waarde van Eredivisie spelers ligt natuurlijk stuk hoger als KKD.
Vraag is natuurlijk of je, met meer aankopen en een gemiddeld lager aankoopbedrag per speler, uiteindelijk wel meer kapitaal op het veld zet. Het liefst wil je natuurlijk 11 spelers op het veld hebben staan die eigendom van de club zijn, maar de financiële situatie is nu eenmaal zoals die is.

Dat je dan voor 2-3 spelers 1,5-2 miljoen kunt uitgeven en de rest van de selectie vult met huurspelers (Batista Meier, van Hecke, Llanez) en transfervrije spelers (Mulder) kun je mogelijk meer kwaliteit op het veld zetten dan wanneer je 6-7 spelers koopt van 5 ton.
Garanties met huur spelers heb je ook nooit natuurlijk. Zo'n Llanez is natuurlijk ook maar een gok. Jonge jongen, nog niet op het hoogste niveau gespeeld, buitenlands zal zich dus moeten aanpassen.

Wat Heerenveen vroeger altijd zo goed deed, was dat ze altijd de juiste spelers kochten uit de KKD. Had echt verwacht dat ze van Rooij van Eindhoven zouden oppikken, die jongen kan het Eredivisie niveau al makkelijk aan en koop je voor een paar ton. Gegarandeerd dat je die dan over 2 jaar weer dik verkoopt.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Als Heerenveen erin slaagt om Hauge vast te leggen, is De Rooij niet meer nodig. Daarnaast haalden we vorig jaar Veerman, dus die parels komen ook nu nog wel. Toch is de markt complexer geworden.

In de KKD lopen nu ook jongens rond die de 'normale' stap al overslaan en naar het buitenland trekken. Jongens als Van Hecke, Vd Ven en Musaba zijn al bijna onhaalbaar geworden.
 

Atreides

Well-known member
Lekker huur leger halen, qua inkomsten is het bij jullie al hard teruggelopen, als jullie ook het kapitaal niet meer op het veld hebben zijn jullie snel het nieuwe Roda. Genot!!

én
Kassa rinkelt na toptransfer Lammers ook bij Heerenveen
17 sep 2020
21.27 uur

Kassa rinkelt na toptransfer Lammers ook bij Heerenveen
© Pro Shots


SC Heerenveen profiteert flink mee van de overgang van Sam Lammers van PSV naar Atalanta Bergamo. Liefst tien procent van de transfersom gaat naar de Friezen.

De geboren Tilburger werd in het seizoen 2018/19 door PSV gestald bij SC Heerenveen. Onderdeel van de huurconstructie was dat de Friezen twintig procent van de vergoeding zouden krijgen als Lammers direct zou worden getransfereerd door PSV. Voor een overgang in de huidige transferperiode bedraagt dit aandeel tien procent.



Door eenzelfde constructie zal SC Heerenveen ook tien procent toucheren van het bedrag dat Ajax van Lille gaat ontvangen voor Sven Botman. De Ligue 1-club huurt de verdediger dit seizoen nog van de Amsterdammers, maar daarna maakt hij de definitief de overstap naar Les Dogues. Bij het huren van Jan Paul van Hecke van Brighton & Hove Albion hebben de Friezen iets soortgelijks bedongen.[/QUOTE]

Kom er maar in Bernado!
 

Atreides

Well-known member
Driewerf hoeraaaaa!

Halen we met één huurling meer binnen dan de grootste transferklapper van Cambuur sinds jaren.

In Hamstra we trust!

Het wordt nog mooier.
Heerenveen huurde deze transferperiode Oliver Batista Meier, Jan Paul van Hecke en Ulysses Llanez. Met respectievelijk Bayern München, Brighton & Hove Albion en VfL Wolfsburg zijn eveneens afspraken gemaakt over percentages die Heerenveen bij toekomstige transfers tegemoet kan zien.


De club houdt om die reden nauwlettend de ontwikkelingen rondom onder anderen Jens Odgaard – vorig seizoen gehuurd van Sassuolo – in de gaten. Deense media meldden onlangs dat de spits in de belangstelling staat van de Turkse club Trabzonspor.

Een andere speler die deze transferperiode mogelijk nog voor een financiële meevaller zorgt is Denzel Dumfries. De 24-jarige rechtsback van PSV staat al langer in de belangstelling van buitenlandse topclubs. Heerenveen bedong bij de transfer naar PSV, twee jaar geleden, een doorverkooppercentage van 10 procent.

Uit de favoriete krant van @Bernardo
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Om 12:00 presentatie van een speler. Waarschijnlijk van Hecke.
Mooi. Duurde nog vrij lang bij die prehistorische FA, maar kan zaterdag spelen.

Vind dat we al met al een prima team hebben zo.

Mulder

Floranus
Dresevic (Van Hecke)
Bochniewicz (Fernandez)
Woudenberg

Kongolo
Veerman
Batista Meier

Van Bergen
Veerman
Van der Heide (Llanez)

Voor de backs en het middenveld/vleugels wordt nog gekeken naar buitenkansjes.
 

Deathprod

Active member
Jonge ploeg nu dat Heerenveen. Eigenlijk een beloftenteam + Veerman, Mulder en Woudenberg. De rest van de selectie is onder 23 dacht ik.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Jonge ploeg nu dat Heerenveen. Eigenlijk een beloftenteam + Veerman, Mulder en Woudenberg. De rest van de selectie is onder 23 dacht ik.

Klopt, maar dat is al een paar jaar zo.

Is ook meteen het probleem; het is erg wisselvallig.
 

Deathprod

Active member
Op het eerste gezicht een paar goede aanwinsten. Batista en Bochniewicz doen het prima tot dusver. Altijd mooi meegenomen als spelers direct het niveau al aankunnen.
 
Bovenaan