Oefenwedstrijden amateurvoetbal

Joost

Well-known member
Ik reed bijna een uur om er ter plekke achter te komen dat ik een week te vroeg in Melderslo was.🤦‍♂️
 

Mug

Member
A.s zondag speelt Alcides thuis tegen SJC uit Noordwijk. Gezien de voorbereiding hoop
Ik niet dat deze wedstrijd te vroeg komt.De samenstelling en de resultaten waren nog niet erg hoopgevend. Met Vanden Berg en Wobbes en al die jonkies erbij , had ik verwacht dat trainer Nimmer al een meer ingespeeld team had geformeerd. Hoop wel dat het komende seizoen er iets meer te genieten valt.
 

Mug

Member
Mug, het lijkt dat je niet veel vertrouwen hebt in trainer Niemer als je hem zo noemt ;)
Ik kijk naar het totaalplaatje , vorig seizoen had hij uitgesproken om voor het linker rijtje te gaan. Is niet veel van terecht gekomen. En wat ik gezien heb in de voorbereiding, was ook niet om over naar huis te schrijven. Het ligt niet alleen bij de trainer . Hoe ik er verder over denk ga ik hier niet benoemen. We spreken elkaar nog wel een keer .
 

Unregistere

Well-known member
Knotsgek oefenpotje gisteravond. ASWH - Egalité Academy. Binnen 27 seconden al 1-0 voor ons en dat bleek de voorbode voor een avond vol goals. Enorm hoog tempo, uiteindelijk 5-5. Drie keer Lester Pires namens ASWH, ook Joost van Eck en Luuk Admiraal scoorden.
 

Unregistere

Well-known member
Wat is Egalité Academy; waar komen die vandaan?
Allemaal spelers met een profverleden in binnen- en buitenland, die nu clubloos zijn.

Gisteravond onder meer Doriano Kortstam, Yaël Eisden, Suentley Alberto, Elso Brito, Shermaine Martina, Elvio van Overbeek, Quentin Albertus, Jeremy Fernandes en Akram Salhi.

Team is ontstaan op initiatief van Emms van Broederliefde. Eerder deze zomer deed ook Elvis Manu nog een paar keer mee, maar die zit nu lekker in Bulgarije uiteraard.
 

Batigoal

Well-known member
Dank voor de toelichting. Veel spelers met roots op Curaçao zo te zien.

Over Van Overbeek stond een paar maanden terug in de VI een leuk stuk over zijn avontuur in Noord-Ierland bij Glentoran FC. Het was qua voetbal alleen iets te veel fysiek voor een voetballer van zijn type. Blijft bijzonder dat hij als zo'n groot talent in de jeugd in de marge voetbalt.
 

Unregistere

Well-known member
En het is nog nuttig ook. De zeer multifunctionele Doriano Kortstam (70 minuten rechtsback, 20 minuten spits) is namelijk ontdekt door de scouts van het Spaanse CF Orihuela. Hij tekende er vandaag een contract.
 

Arjen

Member
Alcides speelde vanavond tegen zat. derde klasser Excelsior' 31. Uitslag 3-0 voor de Rijssenaren.
 
Laatst bewerkt:

noord-ooster

Active member
Derde Divisionist .
Daar moet Staphorst a.s. zaterdag voor de competitie tegen.
In de voorbereiding kreeg Staphorst nog dik aan de broek van Excelsior '31.
Een gelijkspel zou zo gek nog niet zijn.
 
Bovenaan