NAC Nieuws topic

Satyr

Administrator
Forumleiding
Zonder nu een kant te kiezen, de eeuwige golf in dit topic is wel dat de braskutten weg zijn en dat het nu goed is, waarna het even goed gaat en vervolgens de goeden toch braskutten zijn die weg moeten. En als die braskutten weg zijn, is het weer even goed, totdat die goeden... etc.
 

zwammy

Well-known member
Jep, alleen nu zijn de braskutten die de braskutten moesten aannemen weg. Dat is het grote verschil. Je kunt het een beetje zien als dat NAC 11 jaar door van Seumeren is geleid maar dan een van Seumeren die er geen zin in had en zeker geen geld in wilde steken. Nu heb je dus de aandelen terug in de club zitten met een injectie van 7 miljoen voor de aandelen en lokale sponsors die nu al 5 miljoen klaar hebben staan. Als het goed is worden er nu geen directeuren meer aangesteld die solliciteerden omdat ze lekker dichtbij woonden of liever op de golfbaan stonden. Het Breda=NAC is wel een kanteling. Mocht het nu fout lopen mag de club opgeblazen worden, want dan komt het echt nooit meer goed.
 

zwammy

Well-known member
In ieder geval wel van Nederland, Portugal, Duitsland en groot Brittannië. Nu nog even rustig wachten tot we de wereld veroveren met ons totaalvoetbal 🎉
 
Bovenaan