KNVB Beker 2020-2021

Maasveld

Well-known member
Zou ook wat zijn als Vitesse de beker had gewonnen, met allemaal die clubs uit het afvoerputje van het betaaald voetbal op weg naar de finale.
 

delmaestro

Member
Proficiat Ajacieden. Het is verdiend, jullie waren de minst slechte. Beroerde finale in een beroerde setting. Het enige leuke was dat het 'spannend' bleef tot de 86e minuut. Na die rode kaart was het einde oefening, verlenging of niet. Ik merk dat ik er echt niet rouwig om ben. Ervaar in niks het gevoel van 2017. Nou ja, samen een biertje drinken gisteravond buiten was nog wel leuk...
 

Unregistere

Well-known member
Dit is dan wel weer een beetje bijzonder, al scheelt het misschien dat enkele mogelijke profs vs amateurs-wedstrijden geen doorgang vonden:

SteDoCo-speler Guytano dos Santos is topscorer geworden van het landelijke toernooi om de TOTO KNVB Beker 2020-2021.

Dos Santos scoorde viermaal in 144 minuten bekervoetbal. Ook twee andere amateurvoetballers prikten er vier binnen. Het aantal speelminuten is in dat geval doorslaggevend.

De KNVB-beker is zondag gewonnen door Ajax. De overgebleven amateurclubs werden vanwege de coronamaatregelen in een vroeg stadium uit het toernooi gehaald. Toch kwam geen enkele prof tot vier doelpunten. Onder anderen Dusan Tadic (Ajax) maakte er drie.
Oude bekende van @Batigoal !
 
Bovenaan