Helmond Sport

Unregistere

Well-known member
Ook wel matig natuurlijk, laatste. Hoewel ze vorig seizoen ook al niet best waren. Misschien assistent Sjors Ultee doorschuiven? Daar wordt regelmatig lovend over geschreven.
 

Unregistere

Well-known member
Wie is jullie favoriete speler aller tijden die ooit het shirt van Helmond Sport droeg in een officiële wedstrijd van de hoofdmacht? En waarom?

Ik ga voor Jerry Taihuttu. Schitterende goalgetter van Molukse komaf. Speelde voor meer clubs, maar Helmond Sport was toch wel een van de twee clubs waar hij het vaakst het vijandelijke net vond. Begon na zijn profcarrière een loopbaan in de muziek. Zeker niet onverdienstelijk. Zag er altijd al artistiek uit, dus in die zin was dit geen vreemde stap. Hieronder zie je hem met zijn band Heavenly Heroes, uiterst rechts voor de kijker. Goeie spitsen- en muzikantenkop.

6a249604-95d5-4ce0-8761-ad3b06989f83_thumb840.jpg


[sub]Met eervolle vermelding voor Jeffrey Altheer, Hans Vincent, Rein van Duijnhoven, Johan Voskamp, Guus Joppen, Juanito Sequeira, Furhgill Zeldenrust, Youssef Chida en Koen Wesdorp[/sub]

Ter inspiratie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_spelers_van_Helmond_Sport
 

ALenstra

Well-known member
Otto Versfeld, goede keeper en een van de hoofdrolspelers van de beroemde penalty in De Meer.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
'een multifunctionele sportaccommodatie in Helmond '

Waarom zou je dat in Helmond ook willen hebben? Is er iets aan topsport in Helmond?
 

Joost

Well-known member
'een multifunctionele sportaccommodatie in Helmond '

Waarom zou je dat in Helmond ook willen hebben? Is er iets aan topsport in Helmond?
Wellicht geen topsport, maar er wonen ook gewoon een hoop mensen in Helmond die aan sport doen.
 

Batigoal

Well-known member
Komst nieuw stadion mislukt: bestuur en directeur Helmond Sport stappen op

Algemeen directeur Leon Vlemmings en de bestuursleden van Helmond Sport stappen op. Ze doen dit omdat het nog altijd niet is gelukt om een multifunctionele sportaccommodatie in Helmond te realiseren, waarbij een nieuw stadion voor de eerstedivisieclub het middelpunt zou moeten worden.


Dit leest een beetje als een voetbalclub die richting zijn einde gaat. Wordt heus wel aan de beademing gehouden met wat potjes geld, maar meer ook niet.
 

ALenstra

Well-known member
Die huizen achter een van de tribunes zie ik er niet terug. Bewoners die zittend op een tuinstoel op een schuur de wedstrijd zien.
 
Bovenaan