Derde Divisie A 2023 / 2024

De Groene Scout

Well-known member
Genemuiden verspeelt een 3-1 voorsprong tegen VVSB, het wordt 3-3. IJsselmeervogels staan 1-2 achter tegen rijnvogels. Volendam kan dus vanavond goede zaken doen.
Maar dat deden ze niet. Je zag ook een beetje dat Volendam niet vol gas gaf vandaag. Met de uitslagen van de concurrent in het achterhoofd speelden ze gecontroleerd en gingen zeker niet vol op de aanval. Voor rust daardoor voor beide doelen weinig spektakel. Na de thee nam HSC'21 het initiatief over en won uiteindelijk ook terecht met 2-0. Zeer sterke 2e helft gespeeld.
 
  • Leuk
Waarderingen: JMD

JMD

Well-known member
Je zal niet verwacht hebben dat hsc 6 uit 2 zou halen tegen de vogels en Volendam…

Schuift bovenin wel lekker in elkaar zo… wordt een lekker eind dan en voor Volendam en de vogels dreigt ook een alles of niet scenario, want hebben nog geen periode…
 

De Groene Scout

Well-known member
Was even op pad, maar wil toch nog wel even vermelden dat HSC'21 opnieuw won afgelopen weekend. Dit keer met 0-1 van de Rijnvogels. Bezig met een mooie serie en dat ondanks het continu moeten sleutelen aan de opstelling door blessures en schorsingen.
Zowel bovenin als onderin (voor de 2e P/D plek) nog voldoende spanning.
 

noordooster

Well-known member
En onderin was er zaterdag Staphorst tegen Kampong.
Het werd 1-1 . Staphorst speelde met veel inzet. Toch was het niet best wat men liet zien. Veel verdedigingsfouten, verkeerde passes en geen stootkracht voorin. Kampong kon zich vaak en gemakkelijk onder de druk uit spelen.
Voor rust kwam Kampong op 0-1 . Doelman Zwinselman pakte een houdbaar schot niet.
Direct na rust kwam Staphorst op 1-1 via van Duinen.
Maar verder kwamen ze niet en in de laatste 10 minuten kreeg Kampong de beste kansen.
Zo spelend komt Staphorst in de nacompetitie en wordt het een hele toer om degradatie te ontlopen.
 
Bovenaan