2. Bundesliga en lager

erka

Well-known member
West en Südwest sowieso inderdaad omdat dat de grootste regio's zijn. Andere drie om het jaar. Dit seizoen is Nordost aan de beurt, vorig jaar was het Nord en volgend seizoen Bayern. Diegenen die niet aan de beurt zijn spelen playoff om de 4e promotieplaats. Dit jaar dus Nord vs Bayern.

Als het nu de eindstand zou zijn gaan Alemannia Aachen, Stuttgarter Kickers en Greifswalder SC (!) naar de 3e. Liga en is de playoff tussen Hannover 96 II en Würzburger Kickers.
 
  • Leuk
Waarderingen: JMD

zwammy

Well-known member
Als alles gaat zoals het moet gaan kan Pauli kampioen worden tegen aartsvijand Rostock en degradeert Rostock dan. Dan zullen er wat verloven in noord Duitsland ingetrokken worden.
 

ALenstra

Well-known member
Dat gaat inderdaad een brisant potje worden. Fortuna Düsseldorf staat nu derde. VfL Osnabrück won in Wiesbaden dankzij een doelpunt van ex Feyenoorder Christian Conteh.
 

gevegt

Well-known member
De geruchten worden steeds sterker dat Schalke het stadion wil verkopen om de financiën weer op orde te krijgen.
 

ALenstra

Well-known member
Holstein Kiel zet weer een stap richting Bundesliga dankzij een ruime zege in Neurenberg. HSV won van Kaiserslautern.
 

ALenstra

Well-known member
Het einde ook niet, St.Pauli verliest met 2-1 bij Karlsruher SC. Voorsprong op nummer 3 HSV is 9 punten. Al kan Fortuna Düsseldorf nog over HSV heen.
 

ALenstra

Well-known member
Bekerfinalist FC Kaiserslautern verloor bij Greuther Fürth en staat nu 17e, een rechtstreekse degradatieplek.
 

ALenstra

Well-known member
En Hannover 96 kan ook niet profiteren, 0-0 in de altijd beladen Niedersachsen derby bij Eintracht Braunschweig. Holstein Kiel nu 1e, St.Pauli 2e en Fortuna Düsseldorf 3e.
 
Bovenaan