Tweede Divisie

SC Heerenveen

Well-known member
Komend weekend alleen in actie op de zaterdag, vanwege mijn verjaardag zondag. De reis gaat naar Rijnsburgse Boys - Spakenburg. Ook volgende week actief bij een thuiswedstrijd van Rijnsburgse Boys, dan tegen Jong Sparta Rotterdam.
 

JMD

Well-known member
Katwijk won ook, ik was op 'De Krom', Katwijk stond binnen de minuut voor en maakte uit de 4 kansen 3 goals voor rust. Na rust kabbelde het spel op en neer, ADO'20 had wel meer de bal maar kon niet echt een vuist maken. Uit het niets viel ineens de 4-0 en leek er niks aan de hand. Tot ineens rond de 80e minuut de 4-1 binnenviel en even later de 4-2... Toch kwam Katwijk niet echt in de problemen, want ADO ontbrak het aan stootkracht voorin. De Oranjehemden deden dus goede zaken gezien het puntverlies van de overige top4-ploegen.

FC Lisse boekte onderin een hele belangrijke zege op Kozakken boys en vindt weer aansluiting naar plek 17. Excelsior Maassluis versloeg GVVV en nadert nu Scheveningen dat in 2024 nog geen punt haalde
 

SC Heerenveen

Well-known member
Rijnsburgs Boys ging kopje onder tegen Jong Sparta. Verdiende nederlaag. Groot contrast met vorige week, toen ik Rijnsburgse Boys een uitstekende wedstrijd zag spelen tegen Spakenburg.
 

JMD

Well-known member
De KNVB komt erachter dat het toch niet handig is de slotronde om 18.00 te laten verspelen en verplaatst die naar 15.30...

Nu nog de 4e divisie, die staat nu op 17.00 (33e ronde) en 18.00 (34e ronde)...
 

de waan

Well-known member
18.00 is altijd de basistijd in dit soort gevallen. Zal in overleg met de clubs zijn aangepast.
 

Fregge

Well-known member
Yes. Ze hebben 18:00 aangehouden ivm de drukte op de sportparken bij de zondagverenigingen op de zaterdag. Tijd kon aangepast worden als alle teams er unaniem over eens waren.
 

JMD

Well-known member
3e divisie zitten we nog steeds op half 4. Dat past gewoon echt niet.
Wel apart dat daar de starttijd dan wel vanaf het begin al half 4 was.... En in de 4e divisie A is het de ene week 17.00 en de andere week 18.00...

Dus zo vast ligt het nou ook weer niet.
 

JMD

Well-known member
Noordwijk helpt 'buurman' FC Lisse niet, eht staat achter tegen Kozakken Boys, waardoor FC Lisse 4 pt achter staat op plek 17. Scheveiningen lijkt te gaan en zet een belangrijke stap richting 'handhaving'
 

noordooster

Well-known member
HHC is dit seizoen zo wisselvallig als wat. Nu verliezen ze met 0-1 van GVVV. De club zal van 't zomer wel weer flink gaan winkelen vermoed ik.
ACV verspeelde in de 95e minuut de winst. Tegen ADO'20 werd het 2-2 . Bij beide tegendoelpunten ging doelman Ramon Nijland niet vrijuit. En dat was niet voor het eerst dit seizoen.
 

JMD

Well-known member
Noordwijk verliest weer, nu van Spakenburg. Dat kan natuurlijk, Spakenburg is immers de koploper. Maar 8-0 verliezen is andere koek... Goed dat Noordwijk eerder dit seizoen flink wat punten gehaald heeft anders waren ze nog flink in de problemen gekomen..
 
Bovenaan