F1 en andere motorsport

Status
Niet open voor verdere reacties.

Jamel

Administrator
Forumleiding
Max komt zo in de slipstream bij Sainz. Dat kan na vorige week nog weleens heel interessant gaan worden.
 

Eef de Kip

Well-known member
Eerst Mercedes, dan een hele tijd niets en dan Ferrari. Verder een weinig spectaculaire race. Wel weer goed in de punten en beide TR voor de RB. Zal ook voor het eerst zijn?
 

Max

Administrator
Forumleiding
Het zegt genoeg dat er meer aandacht was voor Verstappen en later het achterhoede gevecht rondom Ericson. Ik dacht verder dat het al eerder was voorgekomen dat TR volledig voor RB eindigt.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Lijkt mij wel. Verstappen heeft veel in de drukte gereden mede door zijn startpositie. Dan rijdt de voorhoede gewoon weg bij je.
 

Fabian

Active member
Dat gezicht van Sainz tijdens het interview...

Ook een goede racer hoor, maar ik kan er wel van genieten. Je eigen teamgenoot is je eerste concurrent. En Sainz krijgt nu klap na klap.

Max Verstappen heeft Suzi Perry in ieder geval in zijn achterzak zitten. Die glijdt bijna achter haar microfoon vandaan.
 

Ivanhoe

Active member
Mooi te zien hoe Max met zijn banden omgaat, reed volgens mij als enige medium-hard-medium en kon dus gewoon 2x de medium rijden in een 2 stopstrategie. Reed 23 ronden op de medium in zijn laatste stint en draaide nog steeds rondjes van 1:39. Geweldig bandenmanagement, dat is toch wel een hele belangrijke kwaliteit in de huidige F1.

Vergelijk dat is met Sainz die zat op medium-hard-hard en had de hardere, duurzamere band in zijn laatste stint helemaal aan gort gereden (kwam ook door zijn gevecht met Perez trouwens)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan