Ik ga nog een stapje verder: dat is dus de schuld van ons blanke generatie die het prima vonden dat die mensen hier kwamen werken en verder zo min mogelijk aan integratie deden. Onder het motto: ze gaan wel weer terug.

Waarderingen: Max

Pascallovic

Well-known member
Zonde dat ze deze pot na een Europese midweek plannen. Wellicht door het WK lastig, maar je moet zoveel mogelijk proberen de zwaardere (uit)potten niet na een Europese midweek plannen.
In potentie kun je dan gewoon 19 weekenden dit soort wedstrijden niet plannen. Dan tel ik de onwenselijkheid van dit soort wedstrijden direct na interlands inplannen niet mee, want ook daar zit je met mensen die pas vrijdag terugkomen en dan is zondag ook niet fijn spelen.

Max

Hou je er nog bijna de helft over. Meer dan genoeg.

Abubakari

Ajax werkelijk dramatisch in de 2e helft. Het lijkt nergens meer op.
Hebben ze vaak last van, vorige week was het na rust ook bar slecht, week daarvoor tegen NEC ook en nu dus weer. Aardige come back gemaakt na een vlotte achterstand maar na rust er maar niet in slagen de bal in de ploeg te houden en met zulk slecht voetbal roep je de ellende over jezelf af. Snap ook niet hoe dat komt dat Ajax in een wedstrijd zo vaak zo ver wegzakt.
Als je het niveau van de eerste helft vast kan houden win je hem. En als Makkelie gewoon volgens de regels fluit misschien ook wel. Geel is geel, ook als het een tweede is.
Maar goed, Feyenoord is stabieler dan Ajax en staat terecht 6 punten los. Gelukkig laat de rest nog wat punten liggen, kun je misschien nog voorronde CL halen.

En alsof het allemaal niet kut genoeg was… Cambuur. Godskelere wat een wanprestatie, die Ruijter die na tien minuten de wedstrijd al beslist met twee megablunders, na een half uur 4-0 achter bij een club die totaal uit vorm is, hoe verzin je het…