KNVB Beker 2021-22

stc

Well-known member
Nee joh... Wij gaan ze echt niet alle vijf winnen (want nog een keer naar De Kuip) en jullie hebben 4 punten plus een veel beter saldo voorsprong...
Die tegen Feyenoord moet ik nog zien. Ze moeten na de Europese wedstrijd van Feyenoord tegen hun.

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 

Abubakari

Well-known member
Waar het andere keren net mee zat zat het nu tegen met die twee net buitenspelgoals op cruciale momenten. Zat er wel wat aan te komen gezien de huidige vorm.
Behalve de bal op de paal en de slap ingeschoten kans van Schuurs ook te weinig gecreëerd en gewoon absoluut kut uit de kleedkamer gekomen.

De mainsupreme visie deel ik niet ik zo, nog steeds verreweg de meeste poen en mogelijkheden, de selectie verfrissen is beter dan een jaar met spelers die een beetje verzadigd ogen qua eredivisie, het hele seizoen al veel te wisselvallig. Maar genoeg kwaliteit en mogelijkheden om volgend seizoen kampioen te worden.
Dat negatieve doe ik niet zo aan mee.
 
Laatst bewerkt:

JMD

Well-known member
Veerman dus echt out geweest... Had dus al eerder gewisseld moeten worden. Slecht van de dokter
 

Reinoud

Well-known member
Gefeliciteerd PSV'ers. Helaas eerste helft niet kunnen kijken en de tweede was niet best. Al had er meer ingezeten.
 

Max

Administrator
Forumleiding

Moet je eens indenken hoe de reacties waren geweest als Schmidt zoiets gezegd had...

Ik heb het niet gezien, maar het zal kennelijk wennen zijn. Ik denk dat Ajax wel een van de laatste is die mag gaan klagen over de VAR/scheidsrechter/competitieschema. Het zal een uitstekende trainer zijn, maar er komt alleen maar prietpraat uit.

Als je al niet eens van PSV kan winnen die afgelopen donderdag nog volle bak Europees moesten, dan mag je het ook wel een keer bij jezelf zoeken. Als ik de statistieken bekijk, dan lijkt PSV terecht te hebben gewonnen.

Gefeliciteerd heren PSV’ers!
 
  • Leuk
Waarderingen: JMD
Bovenaan