Schaatsen

erka

Well-known member
Die heeft er ook een ontzettende lol in daar. Straks gaan haar mondhoeken misschien omhoog, wat zal dat een pijn doen zeg.
 
  • Leuk
Waarderingen: JMD

Maasveld

Well-known member
Nou de valse starts die ik gezien heb, waren allemaal terecht. Ben wel pas vanaf de rit van Verbij gaan kijken, dus misschien heb ik er een paar gemist.
Gao was degene die het meest bewoog, die mocht gewoon door.

Zowel binnen als buiten starten heeft een voordeel. Start je binnen, kun je de laatste buitenbocht hard ingaan. Start je buiten, heb je op de kruising voordeel van je tegenstander. Het wereldrecord werd bijvoorbeeld ook vanuit een buitenbaanstart gereden. Ik meen dat die 2 ritten ook juist zijn afgeschaft omdat bleek dat het vrij weinig uitmaakte.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Wow wat een klasse! Met name Velzeboer heeft hier echt veel gedaan.
 

JMD

Well-known member
Dat interview met de shorttrackdames moet je naast dat interview met de achtervolgingsdames bij het schaatsen van gisteren zetten. Dag en nacht verschil, vooral hoe de ene groep een echt team is, en de andere groep dat niet is...
 
Laatst bewerkt:

JMD

Well-known member
Terechte opmerking van Kramer over dat juist de diverse commerciële ploegen ervoor zorgen dat het niveau in de breedte zo hoog is. Dat heeft dan alleen nadelen bij de achtervolging, maar bij de rest vee voordeel.
 

Eef de Kip

Well-known member
Toch blijf ik het lachwekkend vinden dat je er bij de ploegenachtervolging zo ver achter zit, zowel bij de dames als bij de heren.
 

SanMark.

Well-known member
Tja als je het niet traint en door ontwikkeld sta je gewoon stil ten opzichte van de andere landen.
 
Bovenaan