PSV - Feyenoord

PSV - Feyenoord


  • Totaal aantal stemmers
    11
  • Opiniepeiling gesloten .

Maasveld

Well-known member
Van Beek staat daar gewoon nutteloos in het centrum terwijl zijn directe tegenstander vogelvrij aan de buitenkant staat.
 

gevegt

Well-known member
Zo'n deskundige ben inkook weer niet. Maar om Gio verwijten te maken over Van Beek, vind ik zwaar overdreven. Oftewel zoeken naar dingen die er helemaal niet zijn.
Mee eens.

Het lijkt tegenwoordig wel alsof een verdediger geen enkele fout meer mag maken, terwijl een beetje kenner weet dat dat onmogelijk is.
 

gevegt

Well-known member
Het enige wat je Feyenoord kan verwijten is dat Kuijt de flank te veel verliet. Mede daardoor had PSV het middenveld in handen.
 

Maasveld

Well-known member
Mee eens.

Het lijkt tegenwoordig wel alsof een verdediger geen enkele fout meer mag maken, terwijl een beetje kenner weet dat dat onmogelijk is.
Natuurlijk mogen er fouten worden gemaakt. Maar 10 meter te ver naar links staan zou niet moeten kunnen.
 

Miramar

Well-known member
Alle PSV fans proficiat met de terechte zege.

Mijn ergernis begon eigenlijk al voor de wedstrijd waarin Kuyt iedereen, inclusief de koffiejuffrouw een handje moest geven. Daarna lopen alle spelers de tegenstanders af om ze te begroeten en wie staat er aan het eind van de rij? Juist!! Kuyt moest nog weer een high-five hebben van de medespelers. Zit je met elkaar in de bus, douche je samen en meneer wilt nog een high-five. Bilal dacht zich te kunnen ontrekken aan die high-five door eerder naar links weg te sneaken, maar nee hoor Kuyt riep hem tot de orde want die high-five moest en zou doorgang vinden. Ik denk dat met name de jonge gasten er zo genoeg van hebben. Zo, dat is eruit.
 

Shayman

New member
Mooi de overwinning en heel mooi het spandoek voor Lodewijks. Voetballend is het gewoon kut in Nederland uiteraard dus een analyse daarvan lijkt me overbodig.
 

JFK

Well-known member
Mooi de overwinning en heel mooi het spandoek voor Lodewijks. Voetballend is het gewoon kut in Nederland uiteraard dus een analyse daarvan lijkt me overbodig.

Dat spandoek was fantastisch, daar kreeg ik een brok van in mijn keel. Je zag dat Lodewijks het te kwaad kreeg.
 

Jozsef

New member
PSV-ers, gefeliciteerd met de terechte overwinning. Jullie waren vandaag de beste.
Nu wel de komende weken mondje dicht over arbitrale dwalingen. Mijn God, die Kuipers weer.....
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Kutzooi. Echt, wat baal ik hier van. Niet eens omdat we verloren hebben. Kan gebeuren, uit bij PSV. En ook niet omdat de penalty onterecht was. Daar hebben we er zelf al twee van gehad, dit seizoen. Ik baal vanwege de kansloosheid waarmee we vandaag gespeeld hebben. Waarom begin je in godsnaam w??r met die klote Immers, die helemaal niks toevoegt? Waarom begin je w??r met Kuyt op linksbuiten, waar hij helemaal niks toevoegt? Waarom begin je w??r met El Ahmadi op het middenveld, die helemaal niks toevoegt? Waarom begin je met Van Beek als rechtsback, die daar helemaal geen ene reet toevoegt? Waarom begin je in zo'n wedstrijd met een centrum wat nog nooit samen heeft gespeeld? Waarom speel je met een tactiek van lik m'n reet? Een tactiek, althans dat geloof ik dan maar, om vooral niet te verliezen. Terwijl je verdomme tegen dit armoedige PSV vol voor de winst moet spelen. Waarom speelt Vilhena niet, die elke week geweldig speelt bij de beloften, iedere keer goed invalt en onze beste man was in de voorbereiding? Waarom zet je Karsdorp op de bank, terwijl hij de laatste weken steeds ??n van de besten was?

Onder Koeman speelden we elke topper vol voor de winst, met vol druk vooruit vanaf de eerste tot de laatste minuut. En ja, ook toen gingen we weleens de boot in. Maar in die wedstrijd waren we bijna altijd de bovenliggende partij. Onder Rutten is daar, met name in uitwedstrijden, al een kentering in gekomen. En Gio spant vandaag al helemaal de kroon. Hoe kun je nou tegen dit PSV de hele eerste helft met je reet in je eigen zestien blijven hangen? Hoe kun je nou de hele tijd kansloze lange ballen blijven spelen, terwijl het enige wat Bruma en Isimat een beetje goed kunnen kopduels winnen is?

Vragen, allemaal vragen. En dan zal er vast wel weer iemand zijn die denkt, joh wat zit die Jamel nou te zeiken? Het seizoen is pas net begonnen, geef Gio de tijd. Nee, zo werkt het niet. De hele voorbereiding was al zwaar kut. Net als de eerste drie wedstrijden, die we wonnen door mazzel. Iedereen weet dat ik normaal gesproken mister positivo ben, maar met dit schijtvoetbal ben ik er echt heel snel helemaal klaar mee.

PSV-ers, gefeliciteerd met de zwaar terechte overwinning!
 
Bovenaan