Oranje in de UEFA Nations League 2020/21

gevegt

Well-known member
Neuh. En terecht hij heeft zijn kansen niet gegrepen en bovendien moet hij op middenveld net als bij Atalanta want verdedigend is het nait best mit hom.
Hij oogt vooral onzeker en durft niet zo vaak de diepte te zoeken. Komt bij dat het lijkt dat het spel net iets te snel gat voor hem.
Jammer, want bij zijn club doet hij het echt goed.

erka

Jeujjjj gewonnen!

Mijn conclusie: Nederland in zijn sterkste opstelling begint een beetje ergens op te lijken. Die laatste 20 minuten waren gewoon goed.
Jammer dat je De Ligt en Van Dijk voorlopig niet hebt.

JMD

Afgelopen. 1-2. 2e in de poule dus. Keurig resultaat vandaag, maar ook in de groep zelf. 2e achter Italië is gewoon netjes.

Als we zo blijven spelen moeten we ons gewoon kunnen kwalificeren voor het WK. Op 7 december is de loting.

gevegt

Jep. Die had de penalty wel mogen nemen van mij. Ik gun hem zijn goal in Oranje zo.
Dat gun ik hem ook wel, maar laten we serieus blijven. Zolang een strafschop beslissend kan zijn voor de overwinning neemt Memphis hem gewoon.

PES5

Administrator
Forumleiding

Van Dijk en De Ligt zijn mega belangrijk straks. Daarnaast ook gezien dat je met Klaassen als controleur te kwetsbaar bent.

Met zulke aanvallende backs is dit te aanvallend. Dat breekt je op tegen sterke landen. Moet beter gedoseerd worden. Verder aanvallend zit er wel schwung in.

JFK

Ik vind Nederland helemaal niet zo goed.
Met veel moeite van Polen gewonnen. Ook de wedstrijd tegen Bosnië was op een gegeven moment ook niet overtuigend.

erka

Ik heb het even opgezocht maar sinds hij niet meer in de Eredivisie speelt heeft hij maar 2x een penalty gemist.