Primera División

Batigoal

Well-known member
Ik heb alleen de samenvatting gezien, maar Barça kreeg ook wel een paar kansen die erin mochten.

Nog wat werk voor Koeman dus. De prima start bracht de rust weer in de tent, maar de club is natuurlijk niet gelijk helemaal boven jan.
 

Kielse Rat

Well-known member
Ze spelen wel beter dan vorig seizoen, de inbreng van jonge jongens als Fati, Peti en Tricao zorgt wel voor een nieuwe schwung dat het elftal vorig seizoen mistte. Alleen is winnen van Celta en Ferencvaros niet voldoende. Woensdag zal met Juventus weer een belangrijke test wachten.
 

Batigoal

Well-known member
En Real Madrid wint zijn wedstrijdjes wel gewoon op de automatische piloot. Het helpt ook niet mee als Neto zo loopt te kloten.

Inmiddels 8 punten achterstand voor Barça (wel een wedstrijd tegoed). Koeman is niet te benijden!
 

Batigoal

Well-known member
Was achteraf misschien toch niet zo handig om op dat moment op de trein te stappen.
Dit gaat hij de komende maanden nog niet terug op de rails krijgen.

Hij had Barcelona volgens mij al 2 keer eerder afgewezen. Ze blijven natuurlijk niet bij je aankloppen. Hij heeft gewoon de pech dat de hele club in een zeer chaotische periode zit, van spelersgroep tot aan bestuur.
 

JMD

Well-known member
Plus dat er in het voorjaar (en nu naw eerder) verkiezingen zijn voor de nieuwe voorzitter, en de grote favoriet wil Koeman niet als voorzitter, er dan va uitgaande dat die man er een jaar of 5 minimaal blijft zitten was het nu of nooit voor Koeman.
 

Eef de Kip

Well-known member
En echt slecht was het ook weer niet hoor, ik heb toch nog wel aardig wat kansen gezien. Het helpt natuurlijk ook niet dat Messi op 1 goal en 0 assists staat.
 
Bovenaan