Eredivisie ronde 2

stc

Well-known member
Gelukkig zijn de 3 punten in Eindhoven gebleven.
Ik vond die keeper van PSV echt dramatisch. Zo'n terugspeelbal moet je gewoon hebben als keeper. Dit betekent werk aan de winkel voor Raymond van der Gouw. Voor de rest heeft PSV ook maar een matig elftal, net zoals vorig seizoen. Het leek in sommige gedeelte van de wedstrijd helemaal nergens op. De PSV-ers kwamen in de tweede helft vaak 1 of 2 stappen te laat. FC Emmen heeft een paar keer PSV helemaal van de mat gespeeld door het combinatievoetbal, maar kansen creëren deed deze ploeg weinig.

Max is een goede speler met goede voorzetten, maar gaat nog een x een rode kaart pakken gezien zijn spel. Voorts heeft PSV maar 6-8 goede spelers. De rest is niet PSV waardig. Als Schmidt gaat wisselen, wordt het elftal in principe minder. Dit betekent ook werk aan de winkel voor de trainer en TD.
 

JMD

Well-known member
Ik ben niet zo negatief als dat jij bent stc, maar kan je in grote lijnen volgen.

Max is gewoon een type Willems, een voorzet om je vingers bij af te likken, maar verdedigend dramatisch. Bruma moet je gewoon direct wegsturen. We hadden in Unnerstall een prima keeper, dan haal je een keeper die hetgeen waarvoor die gehaald wordt niet kan (want daar komen de 2 tegendoelpunten uit) en blijkt het een prima lijnkeeper te zijn. Maar goed, die hadden we al met Unnerstall (en in mindere mate Zoet).Het druk zetten ging de eerste helft eigenlijk best goed, Emmen kwam bijna niet van de eigen helft af. Na rust leek PSV te denken dat het al klaar was... Na de 1-1 kon er ineens wel op tempo gespeeld worden. Verder lijkt het vooral voorin combineren om het combineren te zijn, en vaak ontbreekt bij de PSVers daarvoor de precisie, ballen te hard of te zacht.


Ik heb geen idee hoe goed die Slovenen zijn waar we donderdag tegen spelen, maar als je net zo speelt als vandaag wordt ook dat lastig...
 

stc

Well-known member
Zwart wit gezien zijn de spelers hetzelfde als vorig jaar. Enige nieuwe spelers zijn Max en Mvogo. Ik moet wel zeggen dat Boscagli wel credits moet hebben voor zijn spel centraal achterin met Teze. Al zijn ze niet echt getest gezien de tegenstanders. Zo spelen tegen de top gaat hem niet worden. Ik hoop dat ze nog een aantal spelers kunnen halen om meer concurrentie op het veld te creëren en een sterkere bank te creëren.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Wat een kutgoals ook van PSV. Eerste mooie aanval, maar compleet verkeerd geraakt en 2e kopt die gast van Emmen 'm tegen Romero aan.

Die Mvogo wordt de nieuwe Manolev trouwens bij VI.
 

stc

Well-known member
Mvogo krijgt nog de voordeel van de twijfel. Mocht dit vaker gebeuren dan is hij natuurlijk zijn basisplaats kwijt. Nu winnen ze 2x achter elkaar, maar het kan zo zijn dat een volgende blunder een nederlaag oplevert.
 

stc

Well-known member
De rode kaart voor Stengs vind ik een terechte rode kaart na het zien van de beelden.
 

stc

Well-known member
Je kan die tweede gele kaart geven voor Heylen. Hij speelt gewoon de bal te ver voor zich uit en wil zich corrigeren. Is wel ongelukkig, maar uiteindelijk wel terecht.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Haha, Viktor Kros, manmanman.

Peter Enckelman namens Villa tegen Birmingham, op St Andrews, ook een moois. Dat die fan van Birmingham nog even het veld op komt om hem uit te lachen en hij rustig blijft.

edit:
 

willy

Active member
Na 25 minuten druk zetten was het bij PSV op.
Elke speler die de bal 3-4 maal moet raken voor ze hem doorspelen.
Tempo voor de 4e klasse amateurs.

Hoop dat ik de volgende keer een betere wedstrijd heb om naar toe te gaan.

Als dat nog gaat gebeuren dit seizoen
 

JMD

Well-known member
180 minuten gespeeld, 1 schot op doel door ADO...

ADO heeft serieuze problemen (wat ook wel te verwachten was).

Om 14.30 o.a. Willem II - Heracles, Vd Water doet niet mee bij Heracles, is op weg naar Amerika.
 
Bovenaan