KKD Speelronde 3

Bernardo

Well-known member
Tja, eigen schuld. Eagles 2x bij onze goals, 2x geven we hem weg. Geen plan B, geen kans gehad. Dan is het snel klaar. Op naar volgende week.
 

Kralinger

Administrator
Forumleiding
Hoe slecht is Dordt dat ze maar 1x kunnen scoren tegen onze verdediging?

Mooie overwinning! :)
 

Joost

Well-known member
Roda heeft 1 Coronabesmetting, wie dat is wordt uit privacyoverwegingen niet gezegd.

In de opstelling en selectie van vandaag mist 1 naam; Croux...
 

Kralinger

Administrator
Forumleiding
Ik denk dat het geen gekke gok is om te stellen dat Dordt het slechtste betaald voetbal-team is.

Verwacht je dat Omarsson vertrekt?

Ik hoop het natuurlijk niet, maar het zou me niet verbazen. Het zou interresant zijn om te zien hoe hij het op een hoger niveau, tegen aanzienlijk betere verdedigers, doet.
 

Joost

Well-known member
Dit was wel een ingecalculeerde nederlaag. Eigenlijk best een prima nederlaag om van te leren zelfs. De handelingssnelheid bij Roda is gewoon nog te laag en dat wordt dan in zo'n wedstrijd snel duidelijk. De Graafschap volwassener en ingespeelder. Lieftink brengt ze in een zetel met die twee zondagsschoten van afstand maar hij krijgt daar wel alle ruimte voor. Het wordt wel tijd dat Hoekstra terugkeert want Rouleax liet ook vandaag zien niet heel goed te zijn.
 

Unregistere

Well-known member
Ik denk dat het geen gekke gok is om te stellen dat Dordt het slechtste betaald voetbal-team is.

Ze hebben geluk dat er nog een stuk of drie, vier teams zijn die eveneens erg matig voor de dag komen. Maar veel soeps is het inderdaad niet, al was dat al een tijdje bekend. Als er noodgedwongen spelers uit de eigen jeugdopleiding - die niet veel voorstelt - in de basis moeten starten, dan weet je al dat het moeilijk gaat worden. Valt me nog mee dat ze zelfs op voorsprong kwamen tegen Excelsior.
 

JMD

Well-known member
In de 1e speelronde gingen alle Jongteams onderuit, waarbij Jong Ajax, AZ en PSV zelfs ruim. Voor Jong PSV was dat des te pijnlijker omdat zij met hun 'echte' Jongteam speelden (i.t.t. Jong Ajax en AZ omdat zij dat weekend oefenduels hadden)...

2 speelrondes verder wint Jong PSV overtuigend bij Jong AZ en staat het met rust 0-2 voor bij Jong Ajax...
 
Bovenaan