Zonder Blind (niet?) naar Rusland

Status
Niet open voor verdere reacties.

Max

Administrator
Forumleiding
Het gaat toch om mensen die met hem werken of gewerkt hebben die enthousiast over hem zijn? Dat valt ten eerste niet te controleren en ten tweede spreekt men vaak pas de waarheid over iemand zodra diegene niet meer nodig is. Het lijkt mij iig een verbetering ten opzichte van een Hiddink.
 

Mario

Well-known member
Ik geef hem het voordeel van de twijfel. Wellicht dat hij de boel op de rails krijgt bij Oranje. Veel slechter dan onder Hiddink zal het ook niet worden ...

Mocht het verkeerd uitpakken, dan kan Ruud het makkelijk overnemen.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Het viel mij wel op dat ze dit keer niet gezellig op het bankje gingen zitten.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Blind en Van Basten gisteren in de Arena om Bazoer en Dijks te bekijken?? Dat boezemt weinig vertrouwen in.

Dat wordt er wel meteen van gemaakt ja. Klaassen liep ook op het veld rond, dus laten we niet te voorbarige conclusies trekken. Verder heeft Veltman de laatste keren erbij gezeten, dus daar zullen ze ook wel naar hebben gekeken. Hopelijk dat ze er tegen Rapid Wien ook zaten.

Verder ook wel logisch dat ze op donderdag in de ArenA zaten. Verder waren er geen andere interessante wedstrijden vermoed ik. Van Basten woont geloof ik op de Apollolaan in Amsterdam en die is zo in de ArenA en Blind zal ook niet aan de andere kant van het land wonen. Een kleine moeite om eventjes naar de ArenA te gaan.

Iemand enig idee wanneer de voorselectie bekend wordt gemaakt? Dat is meestal toch wel ruim van tevoren?
 

RickPSV

Active member
Ik denk dat het slim is dat Marco van Basten als assistent aangesteld is omdat hij ervaring als bondscoach heeft. Maar ik denk dat 't nu wel goed gaat komen aangezien Hiddink sommigen gewoon deed oproepen zonder dat ze iets gepresteerd hadden. Bijvoorbeeld Afellay, is wel een goede speler maar op basis waarvan was hij opgeroepen? Omdat hij vroeger het goed deed bij PSV/Oranje? Ben blij dat Blind er nu zit ipv Hiddink.
 

Fabian

Active member
Voorlopige selectie

Ibrahim Afellay (Stoke City), Vurnon Anita (Newcastle United), Daley Blind (Manchester United), Jeffrey Bruma (PSV), Jasper Cillessen (Ajax), Memphis Depay (Manchester United), Virgil van Dijk (Celtic), Bas Dost (VfL Wolfsburg), Marco van Ginkel (Stoke City), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Luuk de Jong (PSV), Nigel de Jong (AC Milan), Davy Klaassen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Terence Kongolo (Feyenoord), Jeremain Lens (Sunderland), Bruno Martins Indi (FC Porto), Luciano Narsingh (PSV), Robin van Persie (Fenerbah?e), Quincy Promes (Spartak Moskou), Ja?ro Riedewald (Ajax), Arjen Robben (Bayern M?nchen), Wesley Sneijder (Galatasaray), Kenny Tete (Ajax), Jo?l Veltman (Ajax), Paul Verhaegh (FC Augsburg), Kenneth Vermeer (Feyenoord), Stefan de Vrij (Lazio Roma), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain), Georginio Wijnaldum (Newcastle United) en Jeroen Zoet (PSV).
 

Eef de Kip

Well-known member
Ik had gehoopt dat Blind is op zou houden met die zinloze voorselecties. Allemaal van die spelers die fungeren als selectieopvulling.
 

Fabian

Active member
Ik hoop dat het vooral is als een soort aanmoediging voor dat soort jongens.

Ik mis Pieters bijvoorbeeld nog. Speelt toch al een tijdje PL. Heeft ervaring, maar wordt structureel genegeerd. Vreemd, nu net op de linksbackpositie problemen zijn.

Maar ja, niet in de voorselectie levert ook nog weleens een selectie op.
 

Fabian

Active member
Kongolo in de voorselectie is natuurlijk ook zo impulsief als de pest. Speelt net ??n wedstrijd op de linksbackpositie en zit er gelijk bij.
 

Eef de Kip

Well-known member
Kongolo in de voorselectie is natuurlijk ook zo impulsief als de pest. Speelt net ??n wedstrijd op de linksbackpositie en zit er gelijk bij.

Kun je nagaan wat een armoe achterin.

Op het middenveld en voorin kun je je redelijk meten met de (sub)top maar achterin blijft het droevig. Na het WK in Brazili? had ik even het gevoel dat we er mn achterin op vooruit gingen maar van dat gevoel is inmiddels ook helemaal niets meer over.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan