sc Heerenveen Nieuws topic

Satyr

Administrator
Forumleiding
Welnee, de Roon missen we toch niet joh? Dat hij ooit aanvoerder is geworden was al belachelijk.
 
?

?uti

Guest
Het is pas een goeie grap als die club ook flink over de brug komt, qua afkoopsom, maar dat moet haast wel, gezien zijn contract nog twee jaar doorloopt.

Atalanta Bergamo en flink over de brug komen? Dat gaat niet samen.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Zonder bankgarantie wellicht wel, maar dan ga je het geld niet zien.
 

Jozsef

New member
En minder druk bij Heerenveen. Iets waar Erwin toch wel last van had. Die blunders hadden natuurlijk wel een oorzaak. Ik gun 'm veel succes bij de Friezen.
 

Fabian

Active member
Tegen Luhansk was hij echt heel slecht. Dat was zijn definitieve tuimeling in de afgrond.

Hij heeft nooit de vraagtekens van hem af kunnen schudden en hij kon inderdaad niet goed met de druk omgaan.

Ben benieuwd hoe hij zich bij Heerenveen zal manifesteren.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Gisteravond even wezen kijken bij Heerenveen - Motherwell. De beoogde basisformatie speelde best aardig. Geconcentreerd, goede aanvallen over de flanken en niks weggevend. Vd Boomen moet nog sneller handelen, maar is absoluut een aanwinst.
Ook Cavlan speelde erg gedreven en Namli was de gevaarlijkste man. Qua achterhoede zijn we wel klaar. Van Anholt lekker op zijn eigen plek en verder dubbele bezetting. Opvallend was wel dat Otigba afwezig was vandaag.
Op het middenveld zou het fijn zijn om er wat scorend vermogen bij te halen, maar ook daar hebben we de nodige opties.

Er moet alleen absoluut een spits komen. Veerman is leuk voor 20 minuten, maar mist teveel basisvaardigheden om hier 1e spits te worden. Zijn handelingssnelheid, positionering voor het doel en balbehandeling zijn allen ondermaats.

Verder had Slagveer ook weer een aantal voor hem typische missers. Heerenveen had vandaag toch minstens 2/3 keer moeten scoren en dat mogen vooral Slagveer en Veerman zich aanrekenen dat dit niet gebeurd is.

Vanaf de 65e veel wissels. Cavlan verhuisde naar linksbuiten en liet ook daar aardige dingen zien. Voest en Van Koesveld vielen beroerd in en ook Schoop kon weinig op de flank.


Op links was er trouwens een heel aardige wisselwerking tussen Cavlan en Namli.
De fase tussen minuut 10 en 40 was gewoon zeer behoorlijk. Zowel aan de bal als zonder bal. Daar moeten we maar op voortborduren.

Al met al een heel behoorlijk eerste gedeelte en een matig laatste gedeelte. Zaterdag maar weer even kijken.


Die Schotten hadden trouwens een verdomd goede keeper, maar bakten er verder weinig van. 4-0 was een normale uitslag geweest als je naar alle kansen kijkt.
 

SuikerBrood

Well-known member
Die Branco van den Boomen lijkt mij een aardig spelertje. Zit meer voetbal in dan de Roon, maar de werklust weet ik zo net nog niet.
 

Pascallovic

Well-known member
Weer eens bestuurlijke onrust bij SC Heerenveen. Het begint er op Ajax te lijken. Een of andere ingestelde commissie gaat onderzoek doen. Hebben de Heerenveensupporters hier een idee waar het telkens aan ligt? Incompetente bestuurders of is het personeel ook erg zeikerig aangelegd?
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Ik denk dat het wel meevalt, al heeft er dus iemand een rapport gelekt naar de Telegraaf. Op het doorgaans goed ge?nformeerde Heerenveen forum komt het iig als een verrassing.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Je hebt gewoon nog steeds twee kampen. Pro Riemer en anti Riemer. Pro Riemer is nu aan het roer, dus klaagt anti Riemer. Voorheen was het andersom (Veenstra). Het wordt tijd dat al die lui eens gedwongen aan een tafel gaan zitten en hun eigen verdomde ego's eens opzij zetten voor waar het om draait; de club Heerenveen. Ik ben echt schijtziek van deze puinzooi. Elk jaar de begroting naar beneden, de sponsoraantallen, de salarissen en het voetbal. Ik heb 4 jaar geleden al gewaarschuwd voor die spiraal en velen met mij. Men wil het daar 'boven' blijkbaar niet zien.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Luka Zahovic de nieuwe spits van Heerenveen. Van wat ik van hem heb gezien, ziet het er goed uit. Echt een spits met een neusje voor het doel en een slimme speler ook. Zoon van Zlatko trouwens.

Nu nog een ervaren middenvelder en een vleugelspits en we kunnen een mooi seizoen gaan draaien.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Hoe doet Erwin het in de goal?

Ik heb 'm alleen tegen MVV in actie gezien en dat was prima. Zijn rustige uitstraling spreekt me erg aan. Goede trap ook. Het is vroeg om hier iets van te zeggen, maar ik hoor eigenlijk alleen maar goede geluiden om me heen tot nu toe.
 

inhethoekje

Active member
Oke, bedankt.

Het is een goede keeper, helaas heeft zijn uitstraling het bij ons verloren van zijn kwaliteiten, want keepen kan hij.
Ik denk dat hij bij een club als Heerenveen veel beter tot zijn recht komt, de stress zal minder zijn dus dat is voor hem echt beter.
 
Bovenaan