Ga je mee naar het stadion?!

zwammy

Well-known member
Ik had een idioot in de tram die tegen mij begon dat we de spits van Manchester United moesten halen. Dus ik netjes vragen wie hij dan bedoelde. Zijn antwoord was Depay.

Toen waren we wel uitgepraat. :(

De sfeer was in ieder geval kwaad. We zagen het al toen we aan kwamen lopen. Er stond ??n brok frustratie op de tram te wachten.

Haha, heerlijk. Was wel een goede aankoop geweest :)
 

Max

Administrator
Forumleiding
Messi heeft veel te weinig power voor het spelletje wat Kuyt met Feyenoord voor ogen heeft.
 

fr-keff

Active member
Aangezien we toch oud Ajacieden blijven halen... Bij AC Milan hebben ze in de winterstop wel een spits af te halen. Ook nog eens gek en een Zweed. Perfecte combi. ;)
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Ik wilde er ook eentje halen, komt er van de week een pakketje met zo'n ding erin! Had mijn vriendin die ineens besteld zonder dat ze wist dat ik er zelf al om wilde. Ook nog degene die als beste getest is. En hij werkt inderdaad perfect!
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Waar gaat dit over?

Oh ja, toen was jij al weg. Tegen het einde van de avond hadden we allemaal vrijwel lege telefoons. Haalt Lennard ineens zo'n draagbare oplader uit zijn tas. En er was wat verbazing dat die dingen bestonden. Dus nu hebben ihh en ik er ook eentje.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ik heb er al jaren eentje. Mooi op broekzak formaat en genoeg voor een telefoonbatterij. Met de iPhone 4 was het bittere noodzaak, nu geeft het vooral een gerust gevoel. Het komt nauwelijks meer voor dat ik hem ook echt nodig heb.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Moet je toch leren klagen over een lege mobiel. Dan had Lennard of ik je kunnen helpen. Mits iemand het juiste kabeltje voor je mee had.
 

fr-keff

Active member
Zo in de vluchtigheid gezien had iedereen wel een Android. 9 van de 10 keer is dat dezelfde aansluiting.
 

Maasveld

Well-known member
Powerbank heet zo iets toch? Heb er voor komend weekend ook eentje nodig. Toch maar eens bij de Appie gaan kijken.
 
Bovenaan