FC Twente Nieuws topic

zwammy

Well-known member
Ik weet wel dat als er bij NAC die onafhankelijke onderzoeken waren geweest we een keer of 5 minder op de markt hadden gestaan om te bidden dat we het zouden overleven. Het wordt vaak rooskleuriger afgespiegeld dan dat er wordt verteld. En daar zou de gewone supporters niets over te vertellen hebben maar als ze bij Twente ook een soort clubraad hebben dan is dit een relevante vraag. Onderzoek zal wel door de supporters zelf betaald moeten worden/ of de gemeente zal dit kunnen willen.
 

Methone

New member
90 miljoen is ook wel erg veel, misschien zijn er aanwijzingen dat er mensen hun eigen zakken hebben gevuld?
Munsterman heeft de schijn wel tegen met z'n vriendendiensten en vreemde dealtjes.
 

SanMark.

Well-known member
Dat Vak-P is wel zoooo kansloos. Geef de leiding nou eindelijk eens wat lucht.

Doet me een beetje denken aan die mannetjes die voor het Maasgebouw stonden te rellen. Elke club heeft wel zo'n groepje harde kern supporters die denken dat de club om hun draait.
 

Jozsef

New member
Bij Feyenoord waren het toen de stadionverboden die voor het Maasgebouw stonden. Die waren dus al verbannen door de club.
Klein nuanceverschil.
 

De Groene Scout

Well-known member
Ik gok dat Corona zich de afgelopen weken te veel in de etalage heeft gevoetbald voor de grote clubs. Hij pakte met Mexico de Gold Cup, scoorde in de finale en werd tevens uitgeroepen tot talent van het toernooi. Tja, dan ga je doorgaans niet terug naar een provincieclubje in Nederland. Ik verwacht dat hij nu even 2 weken op het strand gaat liggen en zijn zaakwaarnemer de Europese topclubs langs zal gaan. Die zijn 'we' kwijt.
 

De Groene Scout

Well-known member
En de nieuwe spits is binnen!!!!

FC Twente heeft de nieuwe spits binnen. Het is de 22-jarige Nigeriaan Michael Olaitan, die voor ??n seizoen wordt gehuurd van Olympiakos Pireaus uit Griekenland. FC Twente heeft ook een optie tot koop bedongen.
"Michael Olaitan is een veelzijdige spits. Snel, sterk, technisch vaardig met beide benen en een koele afmaker. Er was erg veel belangstelling voor hem, maar we hebben hem en Olympiakos ervan kunnen overtuigen voor FC Twente te kiezen", aldus technisch directeur Ted van Leeuwen.

Talent van het jaar
De Nigeriaans jeugdinternational speelde tot zijn achttiende in Nigeria, bij Mighty Jets. Daarna maakte hij de overstap naar het Griekse PAE Veria. In 2012 werd hij verkozen tot talent van het jaar in Griekenland. Een jaar later werd in ingelijfd door Olympiakos. Met die club speelde hij vorig seizoen in de Champions League.
In maart verloor hij plotseling zijn bewustzijn tijdens de wedstrijd tegen Panathinaikos. Na een operatie en een maandenlange revalidatie werd Olaitan een half jaar verhuurd aan de Griekse subtopper Ergotelis.

Zetje nodig
Deze zomer heeft hij de hele vooorbereiding met Olympiakos meegemaakt. Van Leeuwen: "Ofschoon hij nog maar 22 jaar is, heeft hij al de nodige ervaring en zijn persoonlijkheid past heel goed in onze kleedkamer. Zijn carri?re heeft weer even een zetje nodig."
Olaitan kijkt uit naar zijn avontuur in de eredivisie: "Het Nederlandse voetbal past bij mij, maar ook de speelwijze van FC Twente. De faciliteiten van de club en de sfeer spreken mij erg aan. Ik ben heel gemotiveerd mij dit seizoen te laten zien aan de supporters, ik hoop veel te scoren voor de club."
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Hoe zit dat met zijn salaris? Buiten EU? Als dat zo is, dan wil men het in Enschede ook niet begrijpen. Miljoenen schuld, maar toch nieuwe spelers aan blijven trekken voor een niet gering salaris, terwijl je met B?rven en Oosterwijk al twee spitsen hebt. Ik vind het maar vreemd.
 

Batigoal

Well-known member
Olaitan kan volgens mij ook op andere posities uit de voeten. Op zich lijkt me dit geen verkeerde aanwinst, ik geloof dat hij het was die in de Champions League wel positief is opgevallen bij Olympiakos. Zijn naam komt me namelijk wel heel bekend voor.
 

twenteboy

Member
Klopt bhij scoorde 2 keer tegen Manchester United toe Olympiakos met 2-0 won, in de return scoorde Van Persie 3x waardoor Manchester toch nog door ging. Dat was nadat Olaitan zijn bewustzijn was verloren.

PES5 B?rven is nog een half jaar uitgeschakeld en komt gewoon kwaliteit te kort. Als hij niet geblesseerd was graakt was hij alweer verkocht aan zijn vorige werkgever.Oosterwijk komt nu nog te kort om een seiozen eerste spits te zijn. Hij kan nu langzaam aan het nivo wennen en er dan volgend seizoen staan, of Obaidan moet echt een hele goede spits worden en eerste keus blijven. Ik hhop echter dat Oosterwijk dan de kans krijgt want talent heeft hij zeker.
 

Batigoal

Well-known member
Ene Thomas Agyepong wordt gehuurd van Manchester City. Dat is een 19-jarige Ghanees die op beide vleugels kan spelen.
 

De Groene Scout

Well-known member
Buitenkansje volgens Ted van Leeuwen. Is nu nog geblesseerd, maar naar verwachting in september weer fit. Met een goeie zijn.
Denk dat Cabral of Mokhtar nu nog wel weg moet, anders past het financieel denk ik niet.
 

Batigoal

Well-known member
FC Twente heeft nog steeds doelman Fernandes onder contract staan en aangezien hij toch ergens moet keepen wordt hij de komende maanden verhuurd aan San Antonio Scorpions in Amerika. Nog even doorbijten voor de Tukkers; want in 2016 loopt zijn dure contract af.
 

De Groene Scout

Well-known member
Lijkt mij voor nu het beste. In principe komt hij niet meer terug in Enschede en is het communicatiefoutje tussen Joop en Steve (4,5 jaar of 0,5 jaar contract) nu afgehandeld.
 

Batigoal

Well-known member
Zou hij nu zoveel slechter zijn dan Stevens of Marsman? Ondanks dat Fernandes vooral in Griekenland heeft gekeept moet er toch nog iets over zijn van het keeperstalent dat hij ooit was.
 
Bovenaan