Vitesse Nieuws topic

Methone

New member
Ik weet niet zeker of ze op Oost gaan zitten, maar bij competitiewedstrijden in het verleden heb ik daar wel grote groepen Feyenoorders zien zitten.
Maar goed de tribune is vrij groot, ik denk dat je daar wel een rustig plekje kan vinden hoor.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Hoe werkt dat eigenlijk bij Vitesse? Je hebt een kaartje voor Oost en je kan je plekje zoeken of werkt men met stoelnummers en vakken?
 

fr-keff

Active member
Hoe werkt dat eigenlijk bij Vitesse? Je hebt een kaartje voor Oost en je kan je plekje zoeken of werkt men met stoelnummers en vakken?

Ja en alleen klappen als daar een geldige reden voor is. Verder graag stil zijn en op uw plaats blijven.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Even gewoon een oprechte vraag aan de heren Vitesse supporters Kevin.
 

delmaestro

Well-known member
Hoe werkt dat eigenlijk bij Vitesse? Je hebt een kaartje voor Oost en je kan je plekje zoeken of werkt men met stoelnummers en vakken?

Nee je koopt een kaart, en dan wordt er een vak en stoelnummer random bepaald. Mocht er nog genoeg keus zijn, dan kun je een voorkeur voor een vak en zelfs een rij opgeven.

Als je online koopt, heb je volgens mij alleen de optie om een voorkeur voor ene vak te kiezen...
 

Methone

New member
Visumregels zitten Vitesse dwars

Het Europa Leagueduel van Vitesse in en tegen Southampton is bijna op een sportieve ramp uitgedraaid voordat er een seconde is gevoetbald. Door de extreem strenge regels bij de autoriteiten in het Verenigd Koninkrijk konden maar liefst acht (!) spelers van Vitesse het land niet in.

Na de loting, waarin Vitesse direct een uitwedstrijd in Engeland kreeg toebedeeld, bleek er in Nederland geen mogelijkheid meer om in de zeer korte periode visa te krijgen. Een kwalijke politieke regel waarmee Europese clubs worden geconfronteerd als ze snel naar Engeland moeten reizen met hun selectie.
Vitesse heeft de top van de club dagenlang bovenop de zaak gezet. Daarbij is de FIFA ingeschakeld en is ook de hulp van bondsvoorzitter Michael van Praag van de KNVB en het UEFA-bestuur ingeroepen. Uiteindelijk was er slechts ??n oplossing: de acht spelers van Vitesse moesten afgelopen donderdag het vliegtuig naar Frankrijk nemen, daar de nacht in een hotel doorbrengen en op vrijdag uren doorbrengen in een gigantisch druk kantoor in Parijs, om een stempeltje te krijgen voor een visum.

Hulp van Ajax en PSV
Dankzij de hulp van Ajax en PSV ontdekte de clubleiding het bestaan VisumPro, dat via het consulaat in Parijs als enige w?l het visum kon regelen. De spelers om wie het gaat zijn aanvoerder Guram Kashia en Vako Qazaishvili (Georgi?), Marvelous Nakamba (Zimbabwe), Danilo Pantic en Uros Djurdjevic (Servi?), Renato Ibarra (Ecuador), Milot Rahsica (Albani?) en Denis Olynyk (Oekra?ne). Pas in het weekeinde waren zij weer terug. De spelers moesten persoonlijk in Parijs verschijnen.
Het kostte het achttal in een zware voorbereidingsweek ook nog eens de enige vrije dag. Om te voorkomen dat de spelers door het reizen na zware trainingen oververmoeid zouden raken en de kans op blessures zou toenemen, werd bij Vitesse het hele trainingsprogramma teruggeschroefd voor het achttal.

Bron: Telegraaf
 

Methone

New member
Dat is dan wel weer het nadeel van een vreemdelingen legioen. Wel vreemd dat ze bij Vitesse niet eens in staat zijn om zo'n visum bureau'tje te vinden die alles snel kan regelen.
 

delmaestro

Well-known member
Bij Vitesse wordt de onzin van De Telegraaf ontkracht:



Bij Vitesse is weer eens de nodige ophef ontstaan. Diverse spelers van 'FC Hollywood aan de Rijn' zouden visum-problemen hebben en bij Ajax en PSV advies hebben ingewonnen om zo met een voltallige selectie naar Southampton te kunnen. Daar speelt Vitesse donderdag in de voorrondes van de Europa League.

De Telegraaf meldde dinsdagochtend dat het ternauwernood goed is gekomen, maar Vitesse ontkent de berichten over een mogelijke visum-rel in Voetbal International. Dat Ajax en PSV de club hebben gered door hen naar Parijs te verwijzen, is niet waar, meldt Vitesse. "Dit is een reguliere procedure. Er was weinig tijd tussen de loting en het uitduel met Southampton. We hebben gekeken wat de snelst mogelijke manier was om de juiste stempels te krijgen. Eerder was dit D?sseldorf, nu was het Parijs", zegt persvoorlichter Rob de Leede.

"Acht spelers zijn donderdag die kant opgevlogen, hebben vrijdagochtend hun visum aangevraagd en keerden vrijdagmiddag met hun paspoort en visum terug naar Nederland. In Parijs zit een visumkantoor dat zich specialiseert in visums voor topsporters en vips. Dit was voor ons de meest makkelijke manier. Nee, we zijn niet in paniek geweest. Geen moment. Of dit een storm in een glas water is. Ja, dat is het. Maar dat zijn we hier wel gewend." Het zou gaan om Kashia, Qazaishvili, Marvelous Nakamba, Danilo Pantic, Uros Djurdjevic, Renato Ibarra, Milot Rashica en Denis Olynyk.
 

Methone

New member
Uiteindelijk ging Vitesse in zee met het bedrijf VisumPro. Deze Nederlandse organisatie laat weten dat Vitesse weldegelijk via PSV de documenten heeft geregeld. 'Vitesse was nog geen klant bij ons maar is via PSV bij ons terechtgekomen. Na de loting liep de club tegen enkele muren op en dus kwamen ze bij ons uit', aldus een woordvoerder van VisumPro.

http://www.vi.nl/nieuws/vitesse-vindt-ophef-over-visumrel-overdreven-.htm

"Dat Ajax en PSV de club hebben gered door hen naar Parijs te verwijzen, is niet waar, meldt Vitesse."

Haha, ja die Allach en de Wit zijn voor geen meter te vertrouwen lol
 

Pascallovic

Well-known member
Hangt er vanaf hoe je het leest. Ik weet niet wat er ontkent wordt. Wordt er ontkent dat ze bij PSV en Ajax hebben geinformeerd naar een ander bureau?(iets wat ik ik niet eens zo heel vreemd zou vinden als ze dit wel gedaan hadden). Of wordt ontkent dat ze door PSV en Ajax gered zijn?(Wat ik mij wel kan voorstellen, want redden is wel erg zwaar aangezet). Ze hebben gekeken naar de snelst mogelijke manier en die manier kunnen ze best van andere Nederlandse clubs hebben ontvangen.
 

delmaestro

Well-known member
Zoals altijd ligt de waarheid in het midden. Vitesse claimt dat ze eerst in D?sseldorf een soortgelijk stempelkantoortje hebben benaderd, en dat daarna om wat voor reden dan ook is uitgeweken naar Parijs. Lijkt me dat de clubs met Europa ervaring deze kantoortjes al kenden. Lijkt me ook dat Mo Allach ze kent, aangezien hij ooit in dienst van de KNVB was. Wat ook nog kan is dat inderdaad Michael van Praag is benaderd, en dat de pers het "benaderen van Van Praag" heeft opgewaardeerd naar "PSV redt Vitesse". Dat is als dat zo is dan inderdaad zwaar aangezet.

Over een ding bestaat geen twijfel: het gaat weer eens nergens over. Wel grappig dat VI (waar mijn citaat vandaan komt) het artikel waarin Vitesse de woorden van De Telegraaf weerlegt, begint met "Bij Vitesse is weer eens de nodige ophef ontstaan. Diverse spelers van 'FC Hollywood aan de Rijn' zouden visum-problemen hebben..." Het geeft precies aan hoe sommige nieuwsbrengers niet in staat zijn om objectief te blijven...
 

Mr. Wrong

New member
Telegraaf weet je sowieso al dat je het met een korreltje zout moet nemen. Het artikel verrast me wel enigszins, want meestal schrijven ze alleen (negatief) over Vitesse voorafgaand aan de wedstrijd tegen Ajax. Elk jaar weer komen ze met nieuwe roddels die later weer eens niet waar blijken te zijn.
Ik neem dat de supporters van de andere clubs dit wel herkennen.
 

Methone

New member
Het was wel ff schrikken hoe leeg het Gelredome was afgelopen vrijdag. In augustus zijn het er wel wat minder als normaal vanwege de vakantie's. Maar dit was wel een diepterecord. Misschien toch te weinig aansprekende namen die gehaald worden denk ik.
 

gevegt

Well-known member
Het was wel ff schrikken hoe leeg het Gelredome was afgelopen vrijdag. In augustus zijn het er wel wat minder als normaal vanwege de vakantie's. Maar dit was wel een diepterecord. Misschien toch te weinig aansprekende namen die gehaald worden denk ik.

Of leeft het voetbal gewoon niet meer in Arnhem?
 

Max

Administrator
Forumleiding
Vitesse Nieuws topic

Tegen Southampton zat het op het dure West na vrijwel helemaal vol. Verder staan er gewoon een paar echt goede spelers van Chelsea in het veld. Waarom het dan zo onwijs leeg is, dat is mij een raadsel. Het lijkt weinig met vakanties of gebrek aan aansprekende spelers te maken te hebben.
 

Methone

New member
Ik denk wel dat de houding van het huidige bestuur ook niet in z'n voordeel werkt natuurlijk. Die hebben besloten om zowat helemaal niet meer in de media op te treden ,waardoor mensen er weer vanalles achter gaan zoeken. Ik denk dat het aan het voetbal zelf niet ligt, dat is gewoon naar behoren als subtopper.
 

gevegt

Well-known member
Er zijn voorbeelden zat dat als het bestuur niet doet wat de vaste supporters zint, er acties komen. Ook dat zie ik niet bij Vitesse.
Bij mij komt het over dat het niet meer leeft.
Tenzij NEC op bezoek komt, natuurlijk.
 
Bovenaan