Het grote Feyenoord nieuwstopic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Fabian

Active member
Wat je zag tegen VVV is dat er voorin veel positiewisselingen waren. En dan maakt het weinig uit of Kuyt in de spits staat of Kazim.

Dat snap ik wel, maar het gaat er mij om dat Kazim toch nog op het veld staat. En tegen VVV was hij behoorlijk irritant aanwezig. Ik zag alleen maar weer die verongelijkte blik en omver gekegelde VVV-ers.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Wat je zag tegen VVV is dat er voorin veel positiewisselingen waren. En dan maakt het weinig uit of Kuyt in de spits staat of Kazim.

Het was toch vooral Kazim die in de spits stond. Kuyt wisselde van flank of sloot bij Kazim aan in het centrum. Kazim heeft weinig op de flank gespeeld.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Janmaat was geen verkeerde.

Ik heb die Ake een paar keer gezien met Jong Oranje. Ik werd daar niet heel vrolijk van.

Niet vergelijkbaar. Janmaat is bij ons weggestuurd en die hebben we transfervrij overgenomen. Ak? heeft ons verlaten en die kun je slechts huren. Verder was hij bij Jong Oranje inderdaad niet best.
 

Eresd?g?

Banned
Kazim linksbuiten, dat kan toch ook gewoon niet? Rechtsbuiten is nog wel optie, dan kan Kuyt op zijn gewenste rechtsback plek staan.
 

Cees

New member
Ik kan hier zeker mee leven. Zoals eerder aangegeven zie ik Kuijt graag centraal en Bilal een kans op de rechtsbuitenpositie. Linksbuiten lijkt me Boetius de meeste potentie hebben, dus geef hem maar de kans. Hopen dat ie dan alsnog gaat bijtekenen. Sleegers heb ik niet veel van gezien, en Manu kan je erbij hebben als twaalfde man, maar dat is geen basismateriaal.

Maar hopen dat er nog iemand voor de linksback positie wordt gehaald, want Nelom komt duidelijk te kort. En Woudenberg maakt blijkbaar ook geen betere indruk.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Zolang hij niet wil bijtekenen vind ik het investeren in Bo?tius niet meer zo interessant.

Overigens ook een stelletje laaielichters bij Feyenoord. Salomon heeft kennelijk een stuk de wereld in geholpen dat Feyenoord haar seizoenkaarthouders al jaren het meest verwend. Je krijgt een wedstrijd of twintig voor je seizoenkaart. Vergeet te melden dat ze een paar jaar geleden de seizoenkaartprijzen flink hebben opgehoogd in ruil voor gratis lidmaatschap van Het Legioen, een eventuele eerste thuiswedstrijd Europees en in de beker en de playoffs thuiswedstrijden. Ik vind het allemaal prima hoor, maar het is wel een sigaar uit eigen doos.
 

Fabian

Active member
Nu roepen we toch al een tijdje dat Krabbendam veelal van natte vingerwerk uitgaat. Bevestiging volgt nu op de homepage van Feyenood:

Spelersgroep en directie werken niet langer met Martijn Krabbendam


De spelersgroep en de directie van Feyenoord hebben besloten niet langer samen te werken met Martijn Krabbendam, de zogenoemde clubwatcher van het tijdschrift Voetbal International. De maatregel betekent dat Krabbendam nog gewoon als verslaggever op de tribune wedstrijden van Feyenoord kan volgen en verslaan, maar dat spelers en directie hem niet meer te woord zullen staan en dus ook geen interviews meer zullen geven.

Los van elkaar is zowel de voltallige selectie als directie van Feyenoord tot de conclusie gekomen dat er geen basis meer is voor samenwerking met Krabbendam na schendingen van afspraken en onjuiste publicaties in het tijdschrift VI, op de website van VI, via diens Twitter-account en tijdens media-optredens.

De spelersgroep heeft de hoofdredactie van VI drie weken geleden, tijdens het trainingskamp in Oostenrijk, al van het besluit op de hoogte gesteld. De directie had de grieven en haar besluit al veel eerder kenbaar gemaakt, maar kreeg in een reactie van de hoofdredactie van VI te horen dat zij niet met Feyenoord in gesprek wilde gaan over de manier van werken van Krabbendam.
 

Pascallovic

Well-known member
Je zou je ook maar eens op het voetbal gaan richten in plaats van op de clubwatcher van een voetbalblad dat over een paar jaar niet meer bestaat.
 

JFK

Well-known member
Je zou je ook maar eens op het voetbal gaan richten in plaats van op de clubwatcher van een voetbalblad dat over een paar jaar niet meer bestaat.

Hier ben ik het wel mee eens.
Er gaat een offici?le bericht de deur uit alsof Krabbendam op de lijst van Interpol staat. Dit komt bij mij over als Fred Rutten-gedrag.
Je zou zowat gaan denken dat Krabbendam hele erge dingen op zijn kerfstok heeft.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan