Ajax transfer topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Eresd?g?

Banned
Succes in Itali? tegen die fijne verdedigers daar. Paar van die schaarbewegingen en je bent je kniebanden kwijt. Gaat echt een succes worden. Speelt over 5 jaar in de Hoofd klasse.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Dus hij stond gewoon op de verkeerde plek bij Ajax?

Welnee, die zat tegen Feyenoord A1 in de zak van Houben en Hardeveld. Die eerste heeft even in India gespeeld en speelt nu bij de amateurs, de ander is nu linksback bij FC Utrecht.
 

mainsupreme

New member
Ik ben bang dat het niet genoeg is. Ajax loopt al 1,5 jaar voor geen meter.

Maarja, zolang Klaassen en Cillissen niet opeens toch weggaan, kan het alleen maar beter gaan dan vorig jaar.
 

Voetbal-Coach

Administrator
Na Amin Younes overweegt Ajax opnieuw een jeugdinternational van Duitse komaf aan te trekken. Lukas Klostermann is de beoogde aanwinst voor Ajax, zo meldt ELF Voetbal.

Klostermann speelde onlangs met Duitsland onder negentien jaar op het jeugd-EK en werd daarbij bekeken door een delegatie van Ajax. De negentienjarige centrale verdediger debuteerde al op zeventienjarige leeftijd in het betaald voetbal, namens VfL Bochum. Vorig jaar tekende hij een meerjarig contract bij RasenballSport Leipzig, waar hij dertien wedstrijden en ??n doelpunt noteerde.

Het is niet bekend hoeveel geld Ajax moet ophoesten, maar naar verluidt gaat het om ongeveer ??n miljoen euro. De Duitser kan zowel centraal als op de rechterflank uit de voeten en staat bekend om zijn snelheid. Hij is omschreven als 'de snelste verdediger ter wereld'.

Ook AS Roma zou Klostermann in de gaten houden.

Bron: Soccernews.nl
 

Voetbal-Coach

Administrator
Mogen spelers die voor Ajax uitkomen in de Champions League voorronde nog Europeea uitkomen voor een ander team in bijv. de poulefase?
 

Voetbal-Coach

Administrator
Vandaag zal zeer waarschijnlijk naar buiten komen dat Kishna naar Lazio vertrekt. Leuke club voor Kishna, een van mijn favoriete clubs in Itali?. Het publiek in Rome is volgens mij niet echt gediend van een "verwende" speler, dus ben benieuwd hoe hij zich staande zal houden.

Hoop oprecht dat het wat zal worden met Kishna in Rome, en dat hij een mooie carri?re tegemoet gaat. Al ben ik bang dat zijn karakter hem parten zal gaan spelen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan