Vitesse Transfer topic

Max

Administrator
Forumleiding
Hij kan misschien nog een stapje omhoog aan. Wellicht dat hij interessant is voor Feyenoord.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Rechtsbenig, maar dan kan hij mooi de concurrentie aan met Van Beek.
 

Methone

New member
Kashia zit aan z'n top, heeft een slecht jaar gehad in 2014. Heeft aan het eind van de 2e seizoenshelft een goede serie neergezet, een ideaal moment om hem te verkopen eigenlijk. Hij heeft toch net wat te veel slippertjes om interessant te worden voor clubs uit een hogere categorie.
 

delmaestro

Well-known member
Kashia is momenteel een te belangrijke factor binnen de groep. Ik zou proberen te verlengen, en als hij nu een goed draait, volgend jaar in de etalage zetten. Ik zou mijn voorbereiding in ieder geval niet verstoren. Bovendien lijkt de stugge Kashia met zijn winnaarsmentaliteit me erg belangrijk tegen bepaalde EL tegenstanders uit Oost-Europa. Hij kan, ondanks dat hij niet de meest begaafde techniek heeft, weleens het verschil zijn tussen wel en niet EL spelen, afhankelijk van de loting natuurlijk...
 

Methone

New member
Kashia komt nog uit de dikke contracten tijd van zijn landgenoot Jordania. Ik denk niet dat hij langer wil blijven tegen een lager salaris.
De kans dat hij volgend seizoen transfervrij vertrekt is dus aanzienlijk. Afhankelijk van het bod lijkt het me 't overwegen waard.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Je hebt al een beetje een vreemdelingen legioen met al die huurlingen en nieuwe spelers uit diverse landen. Dan is het nog wel waardevol dat er een Kashia rondloopt die al een tijd bij de club rondloopt.
 

Methone

New member
Vitesse meldt zich bij ADO voor Meijers

Vitesse heeft zich gemeld bij ADO Den Haag voor Aaron Meijers. De 27-jarige linksback heeft nog een contract voor ??n jaar, maar staat open voor vertrek. Eerder legde hij al een voorstel tot verlenging naast zich neer. Meijers kwam in de zomer van 2012 naar Den Haag waar hij vooral vorig seizoen uitstekend speelde.
Trainer Peter Bosz van Vitesse zoekt versterking voor de linkerkant in de verdediging. Vorig seizoen was Rochdi Achenteh daar de nummer ??n, maar die maakte niet altijd een even stabiele indruk. ADO Den Haag ziet Meijers niet graag vertrekken, ook al omdat het op die positie amper alternatieven heeft. Alleen Hector Hevel komt over van de jeugd.

Trainer Henk Fraser stelde eerder al dat juist hij een verdediger erbij wil die zowel centraal achterin als linksback kan spelen. ,,Aan de ene kant voel je je gestreeld dat een club als Vitesse ge?nteresseerd is in een spelers van ons, maar het mag duidelijk zijn dat Aaron graag voor de club willen behouden," aldus technisch manager John Metgod van ADO Den Haag.

De club zag Mike van Duinen en Michiel Kramer vertrekken en haalde Edouard Duplan, Ludcinio Marenga en Kenji Gorr?. Fraser wil tenminste nog vijf versterkingen. ,,Zeker als de club wil handelen naar de ambities die worden uitgesproken van bovenaf."

Bron: BD.nl
 

Max

Administrator
Forumleiding
Zou een goede zijn. Heeft een goed seizoen gedraaid en is nooit geblesseerd of geschorst.
 

Methone

New member
Het zal er vanaf hangen hoeveel ze bij ADO voor hem vragen maar wellicht behoort een ruildeal ook tot de mogelijkheden, daar zoeken ze nogal wat spelers. Ik denk dat bijvoorbeeld Ibarra en Dauda wel weg mogen. Of ADO ze zou willen dat is een 2e natuurlijk. :p Volgens mij Meijers best een aardig seizoen gespeeld, bovendien heeft hij genoeg ervaring.
 

Methone

New member
Als ze bij ADO een basisplek kunnen krijgen lijkt me dat wel een interessante optie voor ze. Bovendien had ADO toch ook ambitieuze plannen om dit seizoen voor een play-off plek te gaan? Daar zullen vast nog een flink aantal versterkingen bij (moeten) komen.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Dan kom je toch niet vooruit met Dauda en Ibarra? Behalve dat ze het goed zullen doen voor je salarispost...
 

Methone

New member
Ze komen niet tot hun recht bij Vitesse omdat ze niet in het systeem passen. Die renderen stukken beter in een 4-4-2 systeem.
Ibarra moet het van z'n snelheid hebben, in een 4-4-2 staat hij verder naar achter, waardoor hij meer tijd heeft bij de achterlijn om een goede voorzet te geven.

vd Werff maakte trouwens de 1-0 tegen Rizaspor. (60e min.)
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ze hebben net Schaken gehaald, dus ik vermoed dat ze weer gewoon 4-3-3 gaan spelen. Hebben ze net als de rest van de eredivisie dus kennelijk niets aan die jongens.
 

Methone

New member
Wat Meijers betreft kan Vitesse dus toch wat geld uitgeven van de opbrengsten van Vejinovic en Propper. Bosz heeft de interesse inmiddels bevestigd.

Vitesse - Rizaspor
De wedstrijd tegen Rizaspor was niet best. Rizaspor was heel zwak, veel balverlies, slechte passing. Vitesse had wel veel balbezit, heel af en toe een aardige combinatie, maar deed er niet veel mee. Ze kwamen tot het 16-metergebied maar wisten het niet om te zetten in kansen. Kansen waren sowieso schaars van beide kanten. Uiteindelijk won Vitesse met 1-0.
 

Mr. Wrong

New member
Ze hebben net Schaken gehaald, dus ik vermoed dat ze weer gewoon 4-3-3 gaan spelen. Hebben ze net als de rest van de eredivisie dus kennelijk niets aan die jongens.

Schaken? Ik dacht dat ze ambitie hadden.
Dan heb je denk ik meer aan Ibarra.
 
Bovenaan