Wielrennen

Status
Niet open voor verdere reacties.

Friesland

Well-known member
CJ4jeS4XAAA7fs6.jpg
Waarom in het Spaans? Ik schakel op die site altijd over in het Frans, maar Spaans?

Tejay en Valverde hebben elke grote ronde een hele slechte dag, Thomas moet nog werken voor Froome dus gaat er ook een keer tussenuit. Gallopin zakt er ook nog wel een keer doorheen.

Gesink podium? :D
Op basis van de etappe van vandaag zou je kunnen zeggen dat Gesink podiumkandidaat is, maar dit is pas een etappe. Net als ik gisteren zei dat het te vroeg is om te stellen dat Van Garderen "stukken beter" is dan Gesink, is het ook te vroeg om Gesink al een podiumplaats toe te dichten. Wel kun je zeggen dat hij nog mee doet om het podium, omdat het verschil nog overbrugbaar is. Hij is nu achtste met een voorsprong van 1:37 voor op nummer 9, maar het verschil met plaats 2 is slechts 1:43.

Die verdomde Porte kost Gesink trouwens de bolletjestrui voor morgen.
 
?

?uti

Guest
Jammer dat Mollema niet heeft kunnen brengen wat van hem verwacht werd. Hij zal de top 10 wel halen al hoop ik dat ie voor een ritzegen gaat.

Hij zit er iedere etappe niet goed bij, steeds te ver naar achter op de momenten dat het erom gaat. En dan iedere dag maar roepen "de schade is beperkt gebleven". Iedere dag een beetje schade is op het einde een flinke schade. Nu al ruim 7 minuten, dat hadden er 3 of hooguit 4 mogen zijn. Mollema is niet scherp genoeg deze tour.
 

erka

Well-known member
Mollema heeft al maandenlang een rugblessure waardoor hij amper heeft kunnen rijden.

Gesink prima. Mag ook wel eens gezegd worden.
 

Maasveld

Well-known member
Nibali heeft vanaf zijn Tourwinst 2014 welgeteld 8 World Tour punten gehaald. Niet erg als dat een Tourwinst oplevert, maar als je er dan op de eerst serieuze pukkel al zo doorheen zakt faal je wel heel jammerlijk.
 

JMD

Well-known member
Zou Gesink eigenlijk niet voor de bolletjestrui moeten gaan? Moet ie makkelijk aan mee kunnen doen.
 

SanMark.

Well-known member
Bij een overwinning of het ontvangen van de bergtrui kan ik mij het voorstellen hoor. Maar deze emotie voor een 4e plek op anderhalve minuut vind ik overdreven. Natuurlijk wel een hele knappe prestatie van Gesink.

Gesink komt gewoon van heel ver. Dat hij nu eindelijk alles weer op een rijtje heeft en dat het dan in zo'n etappe ook nog lukt om met de besten (na een geweldige Froome) mee te gaan. Misschien heeft Zeeman de afgelopen jaren wel een hele historie met Gesink opgebouwd en is er daarom daar die emotie.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan