Ajax transfer topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Shayman

New member
na dat jaar moet Zivkovic rijp genoeg zijn voor het eerste.
Het is natuurlijk volkomen van de pot gerukt dat die nog niet "klaar zou zijn" voor het 1e van Ajax. 2 jaar terug liep hij al 1 op 3 bij Groningen terwijl hij net brommer mocht rijden! Als zo'n vent een beetje vertrouwen zou krijgen van een coach die niet alleen maar jaknikkers voor z'n frons wil zien dan had hij er afgelopen seizoen gewoon 15-20 ingetikt voor Ajax.

Maar goed, De Boer maalt niet zo om kapitaalvernietiging wanneer de betreffende speler niet in zijn brave straatje past. Die Zivkovic moet toch ondertussen een enorme schijthekel hebben aan alles wat iets te vertellen heeft in Amsterdam? Van basisspeler in Groningen gedegradeerd worden tot prutser in de 1e divisie en een knul die nu blij moet zijn dat hij in de marge mag spelen bij Willem II?
 

vakx2.0

Banned
Over Ajax doelwit Sanogo lees ik zojuist deze reactie van een Arsenal supporter.

Ajax want Sanogo? The club that brought the world total football want a player with a first touch so bad it could get him arrested.

Hopelijk heeft ie er kijk op.
 

vakx2.0

Banned
Nee, gelukkig voor Ajax nog niet. Ik begreep dat er hem een aanbod is gedaan en dat hij vandaag moet reageren (en anders kijken ze weer verder).
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Sanogo is wel een echt Ajaxspits. Kost niet veel, doet niet veel en scoort niet veel. Ik ben het met Shayman eens, je hebt Zivkovic, die kan toch nooit minder zijn dan deze prutser? Dan kun je wel bij Arsenal spelen, maar het feit is dat hij niet scoort. Hij heeft 1 goed seizoen gehad bij Auxerre, daarna geen knikker meer geraakt. Je haalt dus een Franse Zivkovic binnen.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Twee verrassende versterkingen toch. Die Duitser ken ik niet, maar zal best wat zijn, als meervoudig jeugdinternational. Die Sanogo vind ik best okay, alleen moet ik wel lachen dat we het er laatst nog over hadden dat Ajax te weinig scoort en ze nu een spits halen die zichzelf SaNoGoal op twitter noemt.
 

vakx2.0

Banned
Zou die nou echt meer talent dan Kishna hebben? En belemmeren ze de eigen jeugd niet... ze zijn namelijk ook zelf nogal jeugdig.
 
Laatst bewerkt:

Maasveld

Well-known member
Een spits kan ik me nog wel indenken, maar Younes is ook weer zo'n onbegrijpelijke aankoop als je al 4 buitenspelers hebt en er ook nog 2 klaarstaan vanuit de A.
 

Eef de Kip

Well-known member
Maar goed, De Boer maalt niet zo om kapitaalvernietiging wanneer de betreffende speler niet in zijn brave straatje past
Je zou het in overweging kunnen nemen dat de Boer 'm gewoon niet goed genoeg vindt. Het kan ook zijn dat hij onwijs goed is maar dat de Boer 'm niet mag, dat klinkt nog aannemelijker.
Eigenlijk best grappig dat ze de aanwinsten in de 2e Bundesliga zoeken.
Loopt er bij Bochum niet een hele goede spits rond?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan