Transfers 2e divisie

Unregistere

Well-known member
Schmidt mocht vandaag de laatste 20 minuten meedoen.
Hij viel goed in, ik denk dat HHC nog wel meer plezier aan hem kan beleven.

Dat is wel te hopen, anders is het al helemaal niet leuk voor zijn opa. Die baalde er best wel van, vooral omdat hij door griep destijds de wedstrijd in Hengelo ook al had moeten missen.
 

Unregistere

Well-known member
Tim Eekman verruilt Barendrecht na dit seizoen voor Kozakken Boys. Opnieuw een sterkhouder weg op de Bongerd dus, al slaagde de club er wel in om Danny Monster te behouden.
 

Unregistere

Well-known member
VVSB heeft Patrick Batist (Westlandia) aangetrokken, maar ziet Niels van Pelt weer terugkeren naar zijn oude club HBS.
 

Unregistere

Well-known member
Jack Tuyp heeft besloten om ook te stoppen bij De Dijk, want hij is het niet eens met het ontslag van trainer Twisker. De Dijk heeft Dami?n Menzo van OFC als zijn vervanger gestrikt, hij stapt per direct over.
 

Sjorro

Active member
Omid Popalzay gaat van Achilles'29 naar FC Lienden.

En Cendrino Misidjan komt toch naar De Treffers.
 

Sjorro

Active member
Net als Niek Versteegen en Niels Wouters, moet ook Cendrino Misidjan nog even afwachten of hij ook speelgerechtigd wordt verklaard.
 

Sjorro

Active member
Niek Versteegen en Niels Wouters zijn inmiddels speelgerechtigd. Bij Misidjan is het nog even afwachten.
 

Unregistere

Well-known member
Kozakken Boys heeft een nieuwe verdediger aangetrokken voor volgend seizoen. Sander Heesakkers (23) komt over van Geldrop. Speelde eerder voor PSV (jeugd en belofteteam) en het Belgische Dessel Sport.
 

Unregistere

Well-known member
Volgend seizoen mag steefievdbtje juichen voor een nieuwe spits bij VVSB. Arno Dijkstra komt namelijk over van FC Rijnvogels. Dit seizoen staat de 23-jarige aanvaller pas op ??n goal, maar vorig seizoen in de derde divisie prikte hij er nog 18 binnen en werd daarmee vijfde op de topscorerslijst. Knap, bij een degradant!
 

Unregistere

Well-known member
Barendrecht heeft doelman Nick van der Ploeg aangetrokken. Hij komt over van Capelle, waar hij jaren de vaste man onder de lat was, maar vorig seizoen en dit seizoen op de bank zat. Hij moet in Barendrecht de stoppende Marc van Splunter opvolgen.
 

Unregistere

Well-known member
Mats van Huijgevoort is de nieuwste aanwinst van Kozakken Boys. 25-jarige linksbenige verdediger, nu actief voor OSS '20. Kan centraal spelen, maar eventueel ook als back.
 

Unregistere

Well-known member
Barendrecht heeft ook de opvolger voor Tim Eekman gestrikt. Elson do Rosario Almeida (27) komt over van competitiegenoot Excelsior Maassluis.
 

Unregistere

Well-known member
IJsselmeervogels heeft Kevin de Visser overgenomen van Koninklijke HFC.

Kozakken Boys zou ook rond zijn met een speler van Achilles '29, maar heb de naam nog niet kunnen achterhalen. In Werkendam maakt men zich wel zorgen. Na Ahmad Mendes Moreira (gaat naar FC Groningen) zou ook Juri?n Gaari (RKC Waalwijk) naar een BVO vertrekken, terwijl er vanuit het betaalde voetbal eveneens interesse bestaat in Abdulsamed Abdullahi, Everton Pires Tavares en Ahmed El Azzouti. Laatstgenoemde zou zelfs bij een buitenlandse club op de radar zijn beland. Keerzijde van het succes.
 
Bovenaan