Andere buitenlandse competities

U.G.

Well-known member
1-1 is het uiteindelijk geworden. Een zeer belabberd Sporting in de tweede helft. Zorgwekkend slecht eigenlijk. In deze opstelling moet je je ook niet in willen graven. Opvallend hoe je ploegen als Steaua en Olympiakos wegspeelt, je 50/50 speelt met Juventus en Barcelona en je vervolgens zo laat kennen.
 

U.G.

Well-known member
De supporters hebben inderdaad goed uitgepakt daar. Er werd wel heel fel gespeeld, maar het voetbal was gewoon slecht.
 

U.G.

Well-known member
Bas Dost heeft weer zijn hattrick te pakken. 16 goals, tweede op de topscorerslijst. 5-0 tegen Maritimo, niet slecht ! Vooral gezien de laatste beschamende vertoning. Sporting staat nu even eerste maar Porto regelt het zometeen wel thuis tegen Guimaraes.
 

Batigoal

Well-known member
En drie nieuwe spelers erbij! Voor die Wendel is wel een aardig bedrag op tafel gelegd, dus dat moet haast wel wat zijn.
 

U.G.

Well-known member
9 miljoen toch ? Dat is toch geen geld tegenwoordig..ok, voor ons wel, maar je snapt wat ik bedoel. Ik ben blij met de versterkingen, hoewel ik denk dat alleen Wendel in aanmerking gaat komen voor een basisplek. Of Pity Martinez moet eindelijk ook overkomen, want we hebben wel extra doelpuntenmakers nodig.

Ik word al een paar maanden helemaal niet blij met wat ik zie bij Sporting. Geen rustpunt bij balbezit op Carvalho na, constant belabberd uitverdedigen, teveel gepiel tussen de linies in. Dit wordt trouwens allemaal goed belichaamd door Gelson, het wordt niet echt hardop gezegd omdat ie veel assisteerd, maar de jongen is geen schim van wat ie vorig jaar was. Heel onrustig en geforceerd.

Porto wint ook niet ?cht makkelijk maar heeft toch meer scorend vermogen, willen we kampioen worden moeten die voorgaande punten echt gaan veranderen.
 

U.G.

Well-known member
De Portugese zaalvoetballer Ricardinho is dinsdag tot wereldzaalvoetballer van het jaar verkozen. En dat is knap, zo vlak na Ronaldo.

 

Batigoal

Well-known member
Cool! Die heb ik vorig jaar of twee jaar geleden toen ik het naar het EK in Antwerpen ging aan het werk gezien. Baasje hoor!
 

U.G.

Well-known member
Morgen spelen de laatste twee Portugese ploegen die nog op alle fronten actief zijn tegen elkaar ; Porto tegen Sporting in de liga bullshit cup.

Sporting heeft afgelopen vrijdag voor de vierde keer dit seizoen in de laatste minuut in een belangrijke wedstrijd een goal mogen incasseren ( deze keer konden ze zich isoleren op de eerste plek ). Nu gaat Porto op kop met een punt verschil. Die club heeft nog een half uur in te halen van de gestaakte wedstrijd tegen Estoril waarin het met met 1-0 achterstaat. Buigen ze die achterstand om, of spelen ze gelijk dan wordt de voorsprong uiteraard almaar groter. Bottomline is : ik geloof niet meer in de titelkansen van Sporting. Dit soort ongein in de laatste minuten gebeurt me gewoon te vaak.
 

Pascallovic

Well-known member

Maasveld

Well-known member
Onbegrijpelijke actie en ook niks voor Wout. Een normaal mens zou zeggen dat hij hier bewust over de bal stapt om de speler te blesseren. Vitesse zou in beroep gaan tegen elke straf en zeggen dat Wout tegen de onderkant van zijn voet werd geschopt door het scheenbeen van de tegenstander.
Heeft ie geleerd van Veltman.
 

U.G.

Well-known member
Nou gisteren won Sporting blijkbaar de Champions League, oftewel de minst belangrijke titel in Portugal, de Liga-cup. Anywho, hopelijk werkt het als een katalysator want de eerste helft was gewoon een schandelijke vertoning. De tweede helft gelukkig een heel stuk beter, want Acuna en Doumbia erin. Die Jorge Jesus wordt echt met de dag gekker. Ik zie het allemaal wel.

 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Wat een naaistreek, is er een klote bekertje voor kleine teams, gaat Sporting er mee vandoor
 

U.G.

Well-known member
Wat een naaistreek, is er een klote bekertje voor kleine teams, gaat Sporting er mee vandoor

Als een leeuw geen gnoe kan vangen en ergens een rat met een manke poot te grazen neemt is dat logisch. Alleen moet ie minder ( niet ) brullen want hij zet zichzelf eigenlijk voor schut.
 

U.G.

Well-known member
Sporting zonder Dost en Gelson verloor gisteren op het strandje van Estoril met 2-0. Klaar, ponto final, we're cooked. Misschien wel de sleutelwedstrijd. Nu wel eens veel kansen gecre?erd, maar alles vakkundig om zeep geholpen. Zonde.
 
Bovenaan