Wielrennen

Status
Niet open voor verdere reacties.

Maasveld

Well-known member
Hoe vaak heeft Herbert al "waar is Gesink?" geroepen vandaag?

Daar wordt ik ook altijd zo schijtziek van, ook al zie je ze overduidelijk zitten. Daarom maar gewoon de Belg, die zijn wat gereserveerder over hun landgenoten.

Zou Vanmarcke overigens ooit nog een wedstrijd zonder pech kunnen rijden? Die man moet echt knettergek worden.
 

Lord Flash

New member
Ten Dam binnen op 17 minuten in een vrij grote groep met oa ook Matthews, dus die heeft zich goed door de dag heen geslagen.
 

Pascallovic

Well-known member
Hij fietst bij Lotto Jumbo dus dan is het geen pech. Dan is het gewoon per definitie slecht en ben je een watje.

Het feit dat ze dit jaar slechts een rit hebben gewonnen in de ronde van Yorkshire en eentje in de ZLM-Tour heeft natuurlijk alleen maar met pech te maken. Dat ze pech hebben en vooral Vanmarcke zal niemand ontkennen, maar dat is geen reden om de slechtste team van de ProTour te zijn. Maar daar mogen we schijnbaar niks over zeggen. Topprestatie ook in 2015 weer voor het Nederlandse team met het hoogste budget.
 

de waan

Well-known member
Tuurlijk mag dat. Ze hebben ook nog amper gepresteerd dit seizoen. Maar enkelen kunnen daar pagina's over door blijven zagen en alles er bij slepen, daar word ik wel een beetje simpel van.
 

Shayman

New member
+1

Ondertussen duwen ze de armen terug in de kom of rijden ze met gebroken wervels verder.

Hoe zouden voetballers hier nou naar kijken?
Ach weer dat domme genuil! Er zijn tig blessures waarmee je nog wel kan fietsen en niet meer mee kan voetballen, vergelijk van lik m'n reet. Daarnaast gaat het in dit soort rondes vaak ook om eerst maar aankomen en niet direct om het leveren van de winnende prestatie die dag terwijl bij voetbal wel elke "rit" een wedstrijd op zich is.
 

Keyser S?ze

New member
Ik heb wel eens een speler in mijn team gehad die voetbalde door met een gebroken been en scoorde ook nog met dat been. Daar kunnen wielrenners nog wat van leren.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan