De snor en co

Max

Administrator
Forumleiding
Die dames menen het serieus. Dat doen ze altijd.
Wat ze niet kennen is iets in de context zetten. Waarschijnlijk hebben ze nooit een uitzending helemaal afgekeken.

Zou toch niet zo lastig moeten zijn. Sylvana gaat zelf aan de Roast van Giel Beelen deelnemen. Als ze VI net zo serieus neemt als die Roast, dan is er vrij weinig aan de hand.
 

ALenstra

Well-known member
Het hangt er vooral van af wat Gilette en Heineken doen. Als ze er geen geld meer instoppen dan wordt het een ander verhaal.
 

Janssen

Well-known member
De snor en co

Zou toch niet zo lastig moeten zijn. Sylvana gaat zelf aan de Roast van Giel Beelen deelnemen. Als ze VI net zo serieus neemt als die Roast, dan is er vrij weinig aan de hand.

Dat was twee weken geleden. Lopen jullie zo ver achter in de Randstad?
 

vakx2.0

Banned
Zij kan het zoveel beter verwoorden dan wij... Angela van het AD.

Voetbal Inside-mannen zijn niet opeens geradicaliseerd
ANGELA KIJKT TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.

Angela de Jong 21-12-17, 09:46 Laatste update: 13:33
1k
De jongste rel rond de mannen van Voetbal Inside roept slechts ??n vraag bij me op: wanneer is het toch begonnen, de kramp waar Nederland in zit? Je kunt tegenwoordig je mond niet meer opentrekken op tv en een opmerking maken die niet helemaal politiek correct is en je hebt de poppen aan het dansen. Een foute grap over homo’s, alles over vrouwen, alleen al de term Zwarte Piet - het wordt per ommegaande bestempeld als homofoob, seksistisch of racistisch.

Voor de duidelijkheid: als het werkelijk kwaadaardig is, moet de dader onmiddellijk aangepakt. Maar als het onhandigheid is, ironie, onwetendheid of gewoon de Bovag-garagehumor van drie middelbare mannen die de pannen van het dak scoort op testosteronzender RTL 7, kunnen de Sunny Bergmannen en Sylvana Simonsen van deze wereld daar dan misschien iets minder hysterisch op reageren? Misschien zal die ene jonge homo die nog uit de kast moet komen, inderdaad even hebben moeten slikken toen hij Gijp hoorde. Maar dat moeten meer mensen, elke dag, ook zonder Gijp: vrouw, man, dik, dun, christen, moslim, Twents accent of blauwe hanenkam. Tegen een stootje kunnen hoort erbij in het leven.

Neem nou het Sportgala van de week. Dat fragment uit de Olympische ontbijtshow van Harmen Siezen en Koos Postema uit 1988 waarin Koos aan de enige vrouw aan tafel vroeg of zij de sinaasappels wilde uitpersen. Er ging anno 2017 nog net geen schokgolf door de zaal. Waarom nou toch? Hoe ?rg is het nou precies dat hij dat vroeg?

Wanneer is dat toch begonnen? Paul de Leeuw ging vroeger ook ver waardoor het halve land met rode konen en ‘ach’ en ‘oh’ zuchtend thuis voor de buis zat. Maar dat heette dan progressief. Het trio Derksen-Gijp-Genee maakt al negen jaar flauwe, slechte, verschrikkelijke, maar soms ook loeischerpe opmerkingen en er was nooit zoveel ophef over als de laatste tijd. Terwijl die mannen heus niet ineens zijn geradicaliseerd.

Mijn wens voor 2018: iets minder #ophef op social media, iets meer schouderophalen, iets meer glimlachen, iets meer denken: het is een act van die drie mannen, laat ze alsjeblieft. Want als straks Genee, Derksen en Gijp ook al met meel in de mond gaan praten, wordt het wel erg saai, braaf en kleurloos op tv ?n in Nederland.
 

JMD

Well-known member
Dat is het einde van het programma. Met name Johan Derksen zal weigeren zich in te houden.

Tuurlijk is dit niet het einde. Weet je nog van een maand of 8(?) terug die oproep van dezelfde aandachtstrekkers om GeenStijl te boycotten qua reclame? Daar is zo ongeveer alleen GeenStijl beter van geworden.
 
Bovenaan