Het PSV transfertopic

Abubakari

Well-known member

10 miljoen voor Zivkovic 2.0 is best veel hoor.

Het blijft altijd afwachten met jochies van 18 die naar Nederland komen, ik denk dat je een grotere lijst met spelers kunt maken die hun belofte niet waar maakten.

Kasper (en is bovendien een WK ervaring rijker straks, itt de Deen).

Denemarken gaat ook naar het WK, Dolberg zit vrijwel altijd bij de selectie, dus die gaat ook gewoon naar het WK.
 
Laatst bewerkt:

vakx2.0

Banned
Stevig mannetje: https://www.youtube.com/watch?v=TY9dxDhtgoo

PSV koopt Romero op eigen kracht, vooralsnog voor volgend seizoen

PSV wil Maximiliano Romero (18) deze week op eigen kracht vastleggen. De club heeft geen kapitaalkrachtige buitenlandse club nodig gehad om een transfer aan te kunnen gaan, zo stellen ingewijden. Hij kost ongeveer tien miljoen euro, maar daarbij zijn wel variabele bedragen die PSV pas later hoeft uit te keren.

Romero arriveert woensdagmorgen in Nederland en ondergaat dan een medische keuring. PSV probeert de mondeling gemaakte afspraken en alle andere nog af te wikkelen punten zo snel mogelijk rond te krijgen. De club houdt daarbij een duidelijke slag om de arm. De ervaring bij een transfer leert dat de laatste details soms zeer moeizame struikelblokken kunnen zijn.

In principe is Romero een aankoop voor volgend seizoen bij PSV. Hij kan tot 2023 tekenen. De blessure van J?rgen Locadia verandert voor nu niets aan de plannen, of PSV moet op het laatste moment nog andere afspraken met alle betrokken partijen maken. Romero komt over van V?lez Sarsfield, dat in de hoogste afdeling in Argentini? uitkomt.

Ik vind dit toch wel weer een mooie Z-Amerikaanse stunt van ons aller PSV. Garanties zijn nergens te koop, maar hopelijk bieden Z-Amerikaanse resultaten uit het verleden goede hoop wat dit betreft.

24et9v5.jpg

Lijkt wel een ander ???
 
Laatst bewerkt:

vakx2.0

Banned
Tja, that explains.

Het is onduidelijk of Romero in de winter komt of in de aankomende zomer. "Dat laatste heeft ook te maken met mogelijke biedingen op spelers van de huidige koploper in de Eredivisie. Duidelijk is dat Brands voorsorteert op een vertrek, na- of halverwege dit seizoen, van dragende spelers. De kans is zeer aannemelijk dat onder anderen doelman Jeroen Zoet, rechtsback Santiago Arias, middenvelder Marco van Ginkel (gehuurd) en de aanvallers Hirving Lozano en J?rgen Locadia volgend jaar niet meer bij PSV spelen. Tel daar de gewilde Steven Bergwijn en ook Luuk de Jong nog bij op, en PSV kan zomaar een gehele voorhoede kwijtraken."

De krant gaat verder: "Eerder legde PSV al een lijntje met Espanyol-doelman Pau Lopez, die zijn contract bij de tweede club van Barcelona nog altijd niet heeft verlengd. Met de op handen zijnde Romero-deal in het achterhoofd zegt dat iets over de categorie spelers waarnaar PSV momenteel kijkt."
 

vakx2.0

Banned
Torino - de huidige nummer 9 van de Serie A - bood vorige zomer 10 mio.
Dat jij de Italianen met een G-team vergelijkt... can't stop you.

Interesse neemt sindsdien alleen maar toe.

Terecht natuurlijk.
 
Laatst bewerkt:

Pascallovic

Well-known member
Torino - de huidige nummer 9 van de Serie A - bood vorige zomer 10 mio.
Dat jij de Italianen met een G-team vergelijkt... can't stop you.

Interesse neemt sindsdien alleen maar toe.

Terecht natuurlijk.
Waar baseer je op dat die interesse terecht is? Bergwijn staat te boek als groot talent, maar zo heel veel heeft ie in de aardige hoeveelheid aan minuten die hij de afgelopen jaren heeft mogen maken nu ook weer niet laten zien. Ik had verwacht dat ie verder zou zijn dan waar ie nu is. Daarom begrijp ik de interesse en het bod van 10 miljoen niet.
 

vakx2.0

Banned
Dat bod van 10 miljoen was er zelfs al voordat hij regelmatig in de basis speelde.
Ben het met je eens dat hij nog lang niet is uitontwikkeld... maar ikzelf heb dit seizoen regelmatig gezien dat hij barstensvol talent zit.
Bij PSV worden dat soort spelers niet zo snel gehyped misschien, vandaar dat hij wat onder de radar van het grote publiek krijgt dat PSV niet wekelijks bezig ziet.
Maar het is natuurlijk niet voor niets dat dit soort bedragen al zijn geboden. En dat de interesse in hem onverminderd is gebleven.

Ben in elk geval blij dat dat zomerbod werd afgeslagen. Zeker nu er zoveel op punt van vertrek staan. Ik hoop Bergwijn nog wat jaren te zien doorgroeien bij PSV. Hij heeft het onmiskenbaar in zich om een meer dan behoorlijke voetballer te worden.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Naarmate een talent ouder wordt en vaker speeltijd krijgt en het niet laat zien wordt een speler niet meer waard. Was bovendien ook nog eens rondom transferdeadline day die interesse...
 

vakx2.0

Banned
We zullen zien. Maar PSV heeft nou niet bepaald een reputatie dat het over dat soort zaken liegt.

Met 20 jaar mag hij in dit gekke voetballandje dan misschien al 'oud' zijn, voor buitenlandse begrippen komt hij pas net kijken natuurlijk.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Zal wel aan mij liggen, maar ik vind die Bergwijn helemaal niets. Soort Andwele Slory de tweede.
 

vakx2.0

Banned
Het is rond!

Zaakwaarnemer bevestigt transfer Maxi Romero, Argentijn tekent vrijdag bij PSV
Niets staat een transfer van de Argentijnse spits Maximiliano Romero naar PSV nog in de weg, zo meldt zijn zaakwaarnemer aan het ED.

De transfer van het bijna 19-jarige talent is volgens hem rond en de Argentijn zal volgens de zaakwaarnemer vrijdag zijn contract in Eindhoven ondertekenen, dat loopt tot 2023. PSV kan het dan ook pas naar buiten brengen, omdat de club nooit transfers bevestigt voor de laatste stap is gezet.

Romero arriveerde woensdag al in Nederland en was donderdag in het Philips Stadion, zo liet hij zelf via Instagram zien via een foto. Het is een van de grootste aankopen uit de PSV-geschiedenis, met een geschatte transferwaarde van ongeveer 10 miljoen euro (inclusief variabele componenten).
 
Bovenaan