9
  • Opiniepeiling gesloten .

vakx2.0

Banned
PSV scoort weer bijna in blessuretijd (eigen goal) Nou, fluit maar af. Drie punten... that's what counts.

RickPSV

Active member
Nou, we kunnen weer gaan discussieren over hoe slecht het allemaal was... maar we hebben 3 punten.. dat telt!

vakx2.0

Banned
Wat zit het weer mee bij PSV. Excelsior had recht op een punt.

PSV had recht op een derde doelpunt. Sterker: het was er een. Dan had het 0-3 gestaan en was er van spanning geen sprake meer geweest.

Volkomen terechte overwinning. Wat 'n reeks inmiddels!

RickPSV

Als die 0-3 van De Jong terecht goedgekeurd zou worden, dan was er geen spanning meer en zou PSV verder over Excelsior walsen.

vakx2.0

Banned
Op basis van de tweede helft natuurlijk. Nadat de 0-3 terecht werd afgekeurd, is PSV niet meer over de middenlijn geweest. Daarnaast had Excelsior een penalty moeten hebben.

Alsof een wedstrijd alleen 'een tweede helft' duurt.

Eerste helft was PSV heer en meester.
Tweede helft werd een goal onterecht afgekeurd.

Pas daarna kwam Excelsior sterk terug.
Maar ga dan niet beweren dat Excelsior op basis van de (hele) wedstrijd recht op meer had... ze zijn tot de 50e minuut heel goed weggekomen.