Burnet

Volgens de berichten ontstond de goal nadat Martijn vd Laan voor de zoveelste keer werd voorbijgelopen door Lars Baar van Corenos :D

Unregistere

Uitslagen Rijnmond-clubs vandaag:

SC Feyenoord - Feyenoord 0-3 (Basacikoglu, Achahbar, Immers, tweede helft duurde maar 35 minuten)

Westlands Elftal - Excelsior 2-6 (Van Weert 2, Fischer, Auassar, Van Mieghem, De Reuver)

PPSC - Sparta Rotterdam 0-15 (Van Moorsel 4, Brogno 3, Langedijk 3, Hiwat 2, Verhaar 2, Ben Mohamadi)

FC Dordrecht staat halverwege met 0-2 voor tegen het Regioteam Waardenburg, twee keer Daniels.

Voetbal-Coach

Ajax oefent alleen tegen buitenlandse (sub)top clubs, niet tegen amateurs. Wel jammer, altijd wel leuk voor de amateurclubs. Voorbereiding is alleen te kort ivm Champions League voorrondes.

Ajax, met iedere helft een andere opstelling, speelde gister 2-2 gelijk tegen Dinamo Moskou.

Bernardo

Drachtser Boys - Cambuur 0-7

Ogbeche,Reijnen 2,vd Streek 2, Macintosch, Bakker (pen)

Woensdag tegen regioteam Kootstertille. Zaterdag Almere City in Sneek bij LSC.

Forza AZ

Regioteam Dirkshorn-AZ 2-7 (3x Janssen, 2x Lewis, Van Overeem, Gyasi)

In de eerste helft speelde de basis en stond AZ 2-1 achter. De 2e keus behaalde uiteindelijk nog een ruime overwinning al stond het 20 minuten voor tijd nog maar 2-2.

Forza AZ

Voorbereiding AZ:

04-07: Regioteam Dirkshorn-AZ 2-7
08-07: AFC'34-AZ
11-07: Fortuna Sittard-AZ
18-07: AZ-Telstar
19/25-07: trainingskamp in Garderen (met eventueel nog 1 of meer oefenwedstrijden)

Er zijn nog 2 wedstrijden toegevoegd aan de voorbereiding van AZ:

14-07: AZ-Dundee United (in Dirkshorn)
24-07: AZ-Al Wasl (VAE) (in Putten)

De Groene Scout

FC Twente is ook begonnen aan de oefencampagne. Tegen een regioteam uit Hardenberg kwamen ze niet verder dan 7-1. Er stond opvallend weinig publiek langs de lijn, slechts 400 man. De crises / malaise heeft dus wel degelijk invloed op de publieke belangstelling in de regio. Doorgaans staan er toch 2 tot 3 duizend mensen langs de lijn als een amateurclub een BVO ontvangt.

Regioteam Hardenberg – FC Twente 1-7 (0-4)

7. Mokhtar 0-1, 29. Ziyech (strafschop) 0-2, 33. Eghan 0-3, 38. H?lscher 0-4, 65. Oosterwijk 0-5, 70. Oosterwijk 0-6, 78. Heerkes 1-6, 83. Da Druz 1-7.

Opstelling FC Twente eerste helft: Marsman, Ter Avest, Andersen, Katsikas, Schilder, Mokotjo, Van der Heyden, Eghan, H?lscher, Ziyech en Mokhtar.

Opstelling FC Twente tweede helft: Plattel, Bleker, Bijen, Jensen, Ebecilio, Ntuli, Da Cruz, Cabral, Schutte, Oosterwijk en Zschusschen.

Ziyech valse spits in de eerste helft?

Ja, die positie is nog even niet bezet. Borven geblesseerd en alternatief Corona zit nog in Zuid Amerika. 2e keus Oosterwijk had het na de thee overigens goed gedaan. De rest van de 2e keus (=vrijwel iedereen die na rust speelde) viel tegen.

Maasveld

0-7 overwinning bij SHH, dat is al wat overtuigender dan afgelopen zaterdag, terwijl de tegenstander van vandaag ook nog eens een klasse hoger speelt.

Joost

SHH had nog niet getraind :)

Eerste helft was verre van overtuigend. De 1-0 was een schotje dat onderkant lat eruit stuiterde, ik dacht niet dat hij over de lijn was. Dat was na een klein half uur. Daarna een gekraakt schotje dat de keeper kansloos liet en nog een 3-0. Na rust werd het snel 4-0 en viel in de slotfase snel achter elkaar 3 goals.