FC Dordrecht

Unregistere

Well-known member
Dordt huurt nog even twee spelers. De eerder afgeteste middenvelder Danny Bakker (SC Cambuur) en de Roemeense vleugelspits Andreas Calcan (Willem II) komen een jaartje naar de Krommedijk.
 

Unregistere

Well-known member
Die Calcan was toch zo'n supertalent dat ook naar Ajax kon?

Durf ik niet te zeggen. Maar omdat Willem II Feyenoord-aanvaller El Hankouri huurt, greep Dordrecht naast diezelfde speler. Als troost heeft Willem II hen daarom nu Calcan geschonken.
 

Unregistere

Well-known member
Hoewel Dordt het absoluut niet eens was met de rode kaart voor Gustavo Hamer hebben ze het schikkingsvoorstel toch geaccepteerd. Die speelt dus niet komende vrijdag, daarna mag hij weer meespelen.

De Nooijer zet zijn keepersexperiment vooralsnog voort.
 

Unregistere

Well-known member
Het zal niemand echt verrassen, maar de Brazilianen Bruno en Cicero zijn na de winterstop weer gevlogen uit Dordrecht.
 

Unregistere

Well-known member
De Dordtse duiventil is ouderwets volledig geopend nu. Contract met Jordy Vleugels in onderling overleg ontbonden, dus de Belg is per direct vertrokken van de Krommedijk.
 

Pascallovic

Well-known member
Tsja nu de degradatieregeling is verdwenen maakt het niet uit wat je doet dus kun je een hoop spelers lozen.
 

Unregistere

Well-known member
De zaakwaarnemer van de Brazilianen Bruno en Cicero is boos. Yalcin Z?hre beweert dat zijn cli?nten niet goed zijn behandeld door FC Dordrecht, dat hen zonder zijn medeweten zou hebben gedwongen om het contract in de winterstop te laten ontbinden. De zaakwaarnemer heeft een klacht ingediend bij de KNVB en de VVCS en is met name woest op directeur Hans de Zeeuw. Die stelt dat Z?hre zelf herhaaldelijk niet heeft gereageerd op het verzoek om een afspraak te maken en de situatie te bespreken.
 

Unregistere

Well-known member
FC Dordrecht heeft geprobeerd om Kees Spaan, huidig technisch directeur van Kozakken Boys, te strikken als nieuwe TD. Hij besloot echter zijn tot medio 2019 doorlopende contract in Werkendam uit te dienen.
 
Bovenaan