Tennis

Status
Niet open voor verdere reacties.

Jamel

Administrator
Forumleiding
Leuk om weer een jonge serve-volleyer te zien. Als je zoals ik bent opgegroeid met Edberg, Henman, Krajicek en Sampras is dat zowat jeugdsentiment. :)

Mischa Zverev bedoel je? Die is al 30... Maar wel leuk inderdaad dat een enkeling nog op die manier speelt.
 

JMD

Well-known member
Rojer ook uit het dubbelspel. Verliest van o.a. Ana Konjuh, die zowel bij het damesenkel (4e ronde) als het damesdubbel (3e ronde) als het mixeddubbel (3e ronde) nog in het toernooi zit.

Bij het herendubbel vlogen vandag de bryan-brothers al uit het toernooi, en ook de titelverdedigers (Mahut/Herbert) hebben het moeilijk, hadden net 3 MP's tegen, maar ze leven nog.
 

JMD

Well-known member
Federer pakt ook gewoon de 2e set ondertussen.

En inmiddels een break in de 3e.

Ook Thiem staat 2-0 voor in sets, en zelfs een dubbele break in de 3e set.
Alle singlespartijen komen dus af vandaag, maandag a.s. kan dus de hele 4e ronde gespeeld worden, voor zowel heren als dames. De mooiste dag van alle Grand Slams, 2e maandag, als alle single-spelers in actie komen. :)
 

JMD

Well-known member
Federer en Thiem zo ongeveer op de seconde gelijk klaar... :)

Bij het herendubbel hebben de titelverdedigers toch verloren: overleefden in set 4 3 MP's, wonnen de set nog, werden direct gebroken in set 5 en die break maakten ze niet meer goed. Het 4e MP was raak, toch vreugde van de Britse toeschouwers, want de winnaars waren Britten. De Britten doen het opvallend goed: 4 spelers/sters bij de laatste 32 (d+h), 2 bij de laatste 16 en veel koppels over in de dubbels.

De NLer Nijboer verloor van een Japanners. Alleen Demi Schuurs nog over in het damesdubbel.
Verder Nijboer nog in het jongensdubbel.
 

JMD

Well-known member
Na een bijna perfecte week qua weer (alleen dinsdag een regenonderbrekinkje van een minuut of 20) ziet het er voor komende week toch minder uit. Elke dag wel kans op regen.
 

JMD

Well-known member
Overigens komt vandaag 1 Nederlandse in actie: Demi Schuurs gaat met haar partner de 3e ronde damesdubbel spelen. Zij staat TBA, dat wil zeggen To Be Arranged, en dan niet voor 18.00 NL tijd. Op een dan beschikbare baan zal zij haar partij spelen. Dat kan dus bv Centre Court zijn, maar ook een of andere achterafbaan...
 

JMD

Well-known member
Die Kerber heeft zulke mooie slagen, maar speelt zoals het Duitse voetbalteam vroeger speelde: afwachtend en hopen op fouten van de tegenstander. Terwijl ze met haar slagen veel aanvallender kan spelen, heeft veel power, maar ze doet dat niet en komt dan in de problemen tegen een speelster die alles terug heeft. Muguruza 4-3 voor in set 3.
 

JMD

Well-known member
En Kerber verliest. Damn. Slecht voor mijn voorspelling... Maar goed, als je tot 3x toe een break voorstaat in de 3e en dat steeds weggeeft dan vraag je er ook om...
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Net thuis en de laatste drie games van de eerste set bij Federer - Dimitrov gezien. Man, wat een niveau! Ik hoorde dat Federer in de hele eerste set maar twee onnodige fouten heeft gemaakt, terwijl Dimitrov hem in diverse rally's vol onder druk zet.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Tweede set gaat Dimitrov meer fouten maken. Federer z'n niveau blijft hoog en dus gaat die set met 6-2 naar de Zwitser. Wedstrijd is nu wel beslist, lijkt me.

Hoewel, Nadal staat op baan 1 op het punt om tegen Muller op 2-2 in sets te komen, nadat de Luxemburger de eerste twee sets had gewonnen.
 

JMD

Well-known member
Zal mij niks verbazen dat de partij van Djokovic naar centre gaat. Dan weet je zeker dat die partij afkomt. Op baan 1 is het nog maar wachten hoe laat de partij klaar is en dan kan je tot een uur of 22.00 spelen.
 

JMD

Well-known member
Nadal 2 MP's tegen...

Fuck, daar gaat mijn prognose als hij verliest. Zowel mijn kopvrouw als kopman kwijt op 1 dag. Au.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan