Wielrennen

Status
Niet open voor verdere reacties.

Jamel

Administrator
Forumleiding
Ha, ik was te vroeg. Alles is weer bij elkaar. Toch de moeite waard hoor om er vanaf de start bij te zijn.
 

Makanaky

Well-known member
Telkens is er maar 1 vlucht per dag, nooit proberen renners het een keer op een km of 30 voor de meet, als ze nog redelijk fris kunnen zijn. Vluchtpogingen zijn vaak gedoemd te stranden maar doe soms aub alsof je niet enkel passagier bent van de Sky-train cq sprinterstreinen.
 

Maasveld

Well-known member
Man of 40 hebben een gat geslagen, het peloton laat ze gaan. Buchmann op het 1ste oog de best geklasseerde. Ik heb Gesink en Ten Dam gespot.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Groep van 15 weggereden uit de grote groep. Sunweb is met Ten Dam en Barguil vertegenwoordigd. Doen ze goed! Jammer dat Lammertink en Gesink niet mee zijn. De Kort overigens wel.
 

JMD

Well-known member
Als er zo doorgereden gaat worden gaan er een hoop mensen qua tijd in de problemen komen met de limiet.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Zou Gesink nou echt niet mee kunnen met Talansky en Calmejane? Of heeft hij zoiets van, 2:30 minuut nog op het peloton, gaat hem vandaag niet worden.
 

Eef de Kip

Well-known member
Ik zit ook al te kijken, ik krijg juist de indruk dat hij niet zo heel sterk is. Buchmann rijdt net vrij simpel van 'm weg en hij laat die eerste 8 ook al gewoon wegrijden. Ik begrijp best dat hij niet met krachten wil smijten maar een beetje scherp vooraan zitten kan toch geen kwaad?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan