Ajax transfer topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

SanMark.

Well-known member
Zeker als hij nog even leert om eerst meer omhoog te kijken en buiten om te gaan.

Hoe zou het trouwens met Larsson zijn ?
 

Eresd?g?

Banned
Misschien weten ze er 15 miljoen van te maken. Ben geneigd te zeggen om t gewoon te doen. Moet wel goede vervanger gehaald worden uiteraard. Alleen Neres, Kluivert en Cerny is beetje dunnetjes.
 

Eef de Kip

Well-known member
Mwah, hij cree?rt zelf ook genoeg. Nu nog afmaken. Ik vraag me af of je zo maar ergens iets haalt dat beter is dus dan kies ik er persoonlijk voor om door te gaan met een speler waar mi nog rek in zit ipv cashen. We hebben geld zat en ik ben bang dat je anders weer 10 miljoen plus gaat betalen voor een buitenspeler waarvan we maar af moeten wachten of het nou beter is dan wat we nu hebben.
 

SanMark.

Well-known member
Ronaldo wil weg bij Real.

Ajax kan natuurlijk dat salaris niet betalen maar, ik vermoed dat hij wel wat wil inleveren om toch eens bij het grote Ajax te kunnen voetballen.

Qua naam kom je toch altijd gauw uit bij Real, Barca, Man Utd, Bayern en Ajax.

Hopelijk wil hij zich dan wel schikken in een rol achter Kluivert of Neres. Want die ontwikkeling wil je niet in de weg staan.
 

Unregistere

Well-known member
Ronaldo ik nooit aan beginnen, heeft wel minimaal een half seizoen nodig om het Ajax-systeem te leren, want hij is al verpest in andere systemen. Kan je beter een jonge speler halen.

Robbin Ruiter zal ook wel komen als reservekeeper.
 

ALenstra

Well-known member
Ajax zou ook 4.5 miljoen moeten bijbetalen volgens datzelfde sportkrantje. Ook zou Sneijder niet door ??n deur kunnen met de trainer van Galatassaray.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan