Terrorisme

zwammy

Well-known member
Is er wel een Saudi omgekomen in Londen dan? Ik begin er zo langzamerhand wel een beetje moe van te worden dat bij elke aanslag in het Westen de hele wereld maar mee moet rouwen, terwijl vergelijkbare aanslagen in het Oosten nog net niet genegeerd worden.

Als er Nederlanders om kwamen in Irak vandaag hadden wij een minuut stilte gehad, hetzelfde als de Australi?rs hadden toen er 2 Australi?rs dood gingen. En volgens mij werd de pot in Australi? gespeeld dus heeft Saudi niet veel over te vertellen.
 

Batigoal

Well-known member
Laten we hopen dat er niets gebeurt. Politieheli hangt er (wellicht uit voorzorg) wel boven het stadion.
 

JMD

Well-known member
Op de site van de NOS staat dit bericht:
http://nos.nl/artikel/2177468-grote-politiemacht-bij-station-en-stadion-eindhoven.html

En die tweet die geplaatst wordt over 'veel politie' op het station, ik heb daar wel eens meer politie gezien, na een duel van PSV staan daar ook wel eens een hoop politiemensen. Er moeten 35000 man weg...
Laten we hopen dat er idd niet veel meer aan de hand is dan dat. Berichten spreken elkaar ook tegen. Sommige ooggetuigen melden veel agenten, anderen weer dat er niks aan de hand is.
In het stadion heeft men er weinig van gemerkt.
 

JMD

Well-known member
Uiteindelijk dus 'gewoon' een verwarde (mogelijk geradicaliseerde) man bij de ingang van het stadion bij het begin van het concert...
 

Batigoal

Well-known member
Het was een man die bij de politie bekend stond als geradicaliseerd. Ik snap niet dat er veel mensen zijn die zeggen dat er wordt overdreven. De volgende keer gaat zo'n verwarde man in het rond schieten en dan janken ze allemaal dat de politie hem preventief had moeten opsluiten omdat hij in het vizier was.
 

zwammy

Well-known member
Perfect opgelost. Alleen maar hulde voor de politie in deze situatie. Man maar gewoon deporteren naar zandbak uit keuze lijkt me. Of hebben we nog ergens wat straatcoaches die wat kunnen betekenen.
 

ALenstra

Well-known member
Zal wel iemand zijn die in Nederland geboren is, dus uitzetten zal lastig worden. Ik begrijp dat hij opgepakt is? Wat voor aanklacht wacht hem? Of wordt hij weer vrijgelaten en loopt hij weer als een tikkende tijdbom rond? Of valt het allemaal mee en is er geen echte dreiging?
 
Bovenaan