FC Utrecht Nieuws topic

G

Gast

Guest
DRIE O19-TALENTEN STROMEN DOOR NAAR JONG FC UTRECHT

26 april 2017
Louk Dekkers, Nick Lim en Shayne Pattynama sluiten in nieuwe seizoen aan bij Jupiler League-selectie.

De FC Utrecht O19-talenten Louk Dekkers, Nick Lim en Shayne Pattynama maken na dit seizoen de overstap naar de Jupiler League-selectie van de FC uit de Domstad. De drie spelers uit de jeugdopleiding van de Utrechters tekenen een overeenkomst voor ??n seizoen.

Louk Dekkers (19) is een middenvelder uit Hilversum. De oud-speler van HC & FC Victoria 1893 werd in 2009 toegevoegd aan de FC Utrecht Academie, om vervolgens alle teams te doorlopen.

Nick Lim (18) is multi-functioneel inzetbaar. Hij begon zijn loopbaan bij Alphense Boys, om vervolgens via Ajax bij FC Utrecht neer te strijken. Lim maakte dit seizoen al speelminuten in de Jupiler League met Jong FC Utrecht.

Middenvelder Shayne Pattynama (18) speelt al sinds 2010 in de jeugdopleiding van de Utrechters. Daarvoor droeg de Flevolander het shirt van Ajax.

Dekkers, Lim en Pattynama maakten deel uit van het FC Utrecht O17 dat in het seizoen 2014/2015 landskampioen werd bij de B-junioren.

bron: fcutrecht.nl

leuk voor deze jongens. benieuwd wie er af gaan vallen bij jong voor komend seizoen
 

Forza AZ

Well-known member
http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=306137

FC Utrecht gaat dus uitwijken naar Waalwijk om de 2e voorronde wedstrijden te spelen. Het lijkt mij wat klein voor de aanhang van FC Utrecht, maar wellicht was er niks groters beschikbaar.
Veel stadions met gewoon gras zijn waarschijnlijk niet beschikbaar vanwege het opnieuw inzaaien van gras e.d. En verder worden er ook in Tilburg, Breda, Deventer, Doetinchem en Rotterdam (Sparta) wedstrijden voor het EK vrouwen gespeeld.
Ook zullen ook niet alle steden/clubs staan te springen om een stadion vol Utrecht-supporters te ontvangen.
 

fr-keff

Active member
Ach, al speel je op het jeugdcomplex. Normaal gesproken moet FC Utrecht 9 van de 10 keer winnen tegen de mogelijke tegenstander.
 

erka

Well-known member
En je moet ook een beetje denken aan problemen die kunnen ontstaan. Vind het wel een logische keuze eigenlijk.
 

Forza AZ

Well-known member
Vraag me trouwens af waarom Utrecht op 13 juli niet gewoon thuis kan spelen. De eerste wedstrijd in Utrecht op het vrouwen-EK is pas op 16 juli.

Op 20 juli gaat inderdaad niet, ook al is er die dag zelf geen vrouwen-EK wedstrijd. Maar wel 1 dag eerder, en dan kan de tegenstander van Utrecht niet trainen in het stadion.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
De UEFA neemt die stadions gewoon over. Ik was een paar weken voor de finale van de EL in de Friends Arena en de vrouw die daar werkte zei dat de UEFA vanaf 15 mei het stadion overnam en dat er geen mensen van AIK konden werken dan. Ze moest zelf ook thuis werken of vrij nemen.
 

ALenstra

Well-known member
Waarschijnlijk eist de UEFA het stadion al dagen van te voren op voor bijvoorbeeld de voorbereidingen.
 

Joost

Well-known member
Gezien de gastvrijheid van RKC en haar Burgemeester normaliter ben ik wel verbaasd dat ze in Waalwijk gaan spelen.
 
G

Gast

Guest
Ironisch, dus omdat de UEFA het stadion opeist kan Utrecht er geen wedstrijd spelen in de UEFA Europa League.

ik verbaas me ook lichtelijk dat de uefa zo flexibel is als een loden deur. zou toch wat te regelen moeten zijn zou je zeggen maar we nemen maar de wijk naar het mandemakers stadion
 
Bovenaan