Jupiler League: Play offs Promotie/Degradatie!

Maasveld

Well-known member
Ik heb dat videoref-moment net gezien. Op het moment dat Dessers het shirt van Golla vastpakt werd hij zelf al even vastgehouden. Nu wil ik niet zeggen dat rood op z'n plaats was, maar Dessers maakte zeker niet de 1ste overtreding.
 

JMD

Well-known member
En weer doet Roda het bijna in de slotfase....

Maar overgekopt.

0-0 gebleven.
 

Joost

Well-known member
De organisatie in Maastricht leek echt helemaal nergens op.

We hadden kaartjes voor de hoofdtribune, helemaal aan de zijkant. Op de tickets staat geen ingang vermeldt voor die tribune, enkel een plaatje met ingangen in de hoeken. We sloten aan bij de ingang naast onze plaatsen. Daar stond ook nergens aangegeven waar we naar binnen moesten. Toen er toch wel heel veel mensen aan het begin van de rij werden verwezen naar een andere ingang ben ik het ook maar eens gaan vragen. We moesten inderdaad in een andere hoek zijn. We waren net op tijd binnen.

In de pauze moet je muntjes kopen bij een automaat voor een drankje. De automaat was kapot, geen muntjes dus niets te drinken. Dan vraag je het aan iemand bij de ingang van de business club maar geen bandjes dus niet naar binnen.

Het gedoe met de supporters in de hoek sloeg eigenlijk alles. Het uitvak is goed afgeschermd maar supporters van MVV kunnen vanuit hun plaatsen zo het veld op als ze willen. Waarom is dat stuk voor de tribune niet afgeschermd, waarom moeten spelers van MVV het daar oplossen? Echt te bizar voor woorden. Zeker als je weet hoe vaak dat al mis is gegaan daar.

Wij werden voor binnengaan tot onze bilspleet gefouillerd, hoe kun je dan vuurwerk mee naar binnen krijgen en waarom is een bivakmuts niet afgenomen?
 

Joost

Well-known member
Oja nog de wedstrijd.

Ik was bang dat MVV ons zou overlopen in de beginfase maar in de eerste 6 minuten had MVV de bal niet eens en had Roda al 3 keer kunnen scoren. Uiteindelijk eerste helft voor Roda, tweede voor MVV hoewel ze allebei de hele wedstrijd door kansen kregen.
 
Bovenaan